Ξεκινά η προετοιμασία για το πανηγύρι της Τεγέας

Ξεκινά η προετοιμασία για το πανηγύρι της Τεγέας

Μάιος 28, 2015 - 10:02
3 σχόλια

Oμάδα εργασίας συγκρότησε την Πέμπτη 28 Μαΐου ο Δήμαρχος Τρίπολης  Δ. Παυλής, σύμφωνα με απόφαση η οποία αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια.

Οι ομάδες αυτές απαρτίζονται από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, υπαλλήλους του Δήμου, υπαλλήλους του δημόσιου τομέα ή ιδιώτες για τη μελέτη και επεξεργασία θεμάτων του δήμου, καθορίζοντας τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Η ομάδα θα απαρτίζεται από τον αντιδήμαρχο του Δήμου Τρίπολης Βόσνο Δημήτριο, ο οποίος όταν κωλύεται, θα αναπληρώνεται προσωπικά από τον δήμαρχο.

Επίσης στην ομάδα θα είναι ο Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος, Χημικός Μηχανικός και πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου, ο Πανούσης

Χρήστος, δικηγόρος, ο Σταυράκος Επαμεινώνδας δικηγόρος, ο Γιαννιός Παναγιώτης, Μηχανολόγος Μηχανικός και η ομάδα ολοκληρώνεται από τον Λιλή Παναγιώτη, ιδιώτη, κάτοικο Τ.Κ. Σταδίου της Δ.Ε. Τεγέας.

Έργο της ομάδας η οποία όπως αναφέρετε θα εργασθεί αμισθί, θα είναι η μελέτη και η επεξεργασία όλων των θεμάτων που κρίνονται απαραίτητα προκειμένου να συνταχθεί νέος Κανονισμός για τη νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία της Εμποροπανήγυρης.

Η ομάδα θα πρέπει εντός δέκα η εργάσιμων ημερών από την έκδοση της παρούσας απόφασης να υποβάλει τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της στα αρμόδια όργανα του Δήμου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ !!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ !! ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΗΣ !!! ΖΗΤΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΓΕΑΣ !!ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!PARTI TIME !!!!!!!

Για το Πανηγύρι της Τεγέας Άντε παιδιά το Πανηγύρι και τα μάτια σας. Πρέπει να γίνει το Πανηγύρι μας στη Τεγέα, πυλώνας στρατηγικού σχεδιασμού.

Η βαρια βιομηχανια της Αρκαδιας εδω κ δεκαετιες , εκτος του διορισμου δημ. υπαλληλων, ειναι η τριαδα Πανηγυρια-Γουρνοπουλα-Χυμα Ξυδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.