Ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 30% του «Ελ. Βενιζέλος»

Ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 30% του «Ελ. Βενιζέλος»

Σεπτέμβριος 11, 2019 - 18:45
0 σχόλια

Την απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής να προχωρήσει η διαδικασία πώλησης του 30% που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΟΙΠ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε ότι «αυτή είναι η πρώτη διαδικασία αποκρατικοποίησης της σημερινής κυβέρνησης» και υπογράμμισε ότι «η δέσμευση για την εν λόγω αποκρατικοποίηση είχε αναλάβει η προηγούμενη Κυβέρνηση, η οποία φυσικά ουδέποτε υλοποιήθηκε».

Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, που επικαλείται το in.gr, μετά την απόφαση του ΚΥΣΟΙΠ, δόθηκε εντολή στο ΤΑΙΠΕΔ να συνεχιστεί άμεσα η διαδικασία για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία έχει ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου φέτος. Η προθεσμία για την εν λόγω διαδικασία λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά ενδέχεται να δοθεί παράταση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.