Ξεκινά η αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Τρίπολης (vid)

Ξεκινά η αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Τρίπολης (vid)

Οκτώβριος 17, 2019 - 11:11
2 σχόλια

Για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης συνδέσμου Μεθυδρίου σε 10 τοπικές κοινότητες της Τρίπολης μίλησε ο τεχνικός διευθυντής κ. Κώστας Μανδρώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου.

Θα ξεκινήσει άμεσα η αντικατάσταση του παλιού το δικτύου ύδρευσης και οι αμιαντοσωλήνων του συνδέσμου στα χωριά Μαντινεία, Αρτεμίσιο, Σιμιάδες, Λουκά και το χωριό Κάψια, στο Νεοχώρι και Ζευγολατιό, στο Πέλαγος και στον Άγιο Βασίλειο.

Υπογράψαμε με την ανάδοχο εταιρία και θα ξεκινήσουμε τα πολύ σημαντικά έργα, επιλύοντας πολλά προβλήματα

Το έργο είναι προϋπολογισμού 2.357.000 ευρώ και η σύμβαση αναφέρει ότι το έργο θα παραδοθεί σε 15 μήνες.

Να αναφέρουμε ότι αντίστοιχα έργα γίνονται και στο Λεβίδι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ύστερα από μια προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει ο σύνδεσμος.

Επόμενα έργα που θα γίνουν, αφορούν στην αντικατάσταση του δικτύου στη Βλαχέρνα, στον Αγιο Σώστη και στην Άκρα Τεγέας.

Τέλος, ο κ. Μανδρώνης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μίλησε για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ύστερα από τη μεγάλη νεροποντή και τα πλημμυρικά φαινόμενα στην πόλη της Τρίπολης.

Είχαμε πλημμυρικά φαινόμενα και τα φρεάτια λειτούργησαν κανονικά, καθώς επίσης και τα μηχανήματα έδρασαν άμεσα για την αποκατάσταση των οποίων προβλημάτων δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Κλείνοντας, απευθύνθηκε στους δημότες ζητώντας τους να προσπαθήσουν να κρατήσουν τα φρεάτια, που ήδη έχει καθαρίσει η υπηρεσία, μπροστά στις οικίες ή τις επιχειρήσεις τους, καθαρά, χωρίς φύλλα και άλλα φερτά υλικά για να αποτραπούν τα πλημμυρικά φαινόμενα τους χειμερινούς μήνες.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε 10 χωριά του δήμου Τρίπολης


2 Σχόλια

Και μετά απορούμε γιατί πεθαίνει ο κόσμος, 2019 κι ακόμα υπάρχει αμίαντος...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.