Ξεκινά το έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού Άγιος Πέτρος – Άστρος

Ξεκινά το έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού Άγιος Πέτρος – Άστρος

Απρίλιος 23, 2020 - 12:00
2 σχόλια

Ξεκινά το έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Άγιος Πέτρος – Άστρος προϋπολογισμού  1.500.00 ευρώ.

Υπογράφηκε σήμερα στις 23 του μηνός Απριλίου του έτους 2020 , ημέρα Πέμπτη στην Τρίπολη το εργολαβικό συμφωνητικό μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα και του αναδόχου με τους όρους της εγκεκριμένης μελέτης δημοπράτησης και αντί του ποσού των τετρακοσίων εβδομήντα τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων επτά ευρώ και δέκα πέντε λεπτών (474.207) ευρώ.

Η συνολική προθεσμία περάτωσης του έργου, ορίζεται σε εκατόν πενήντα (150)ημερολογιακές ημέρες, από την ημερομηνία ανάρτησης της Σύμβασης στο ΚΗΜΔΗΣ.


2 Σχόλια

Ρε φίλε , πόσες μέρες έχουν περάσει από τότε που μας είχατε ξαναενημερώσει για το έργο αυτό ; Γι΄ αυτό κι εγώ ας ξαναενημερώσω ότι είναι έργο Γιαννακούρα .

Όταν οι εργολάβοι έπαιρναν έργα επί Τατούλη, γινόταν ο κακός χαμός και ήταν σκάνδαλο. Όταν οι ίδιοι εργολάβοι παίρνουν έργα επί Νίκα, είναι Παρασκευή. Ουστ υποκριτές!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.