Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανόδου στην Β' Αρκαδίας

Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανόδου στην Β' Αρκαδίας

Μάρτιος 21, 2019 - 11:23
2 σχόλια

Απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας με την Δημητσάνα και τον ΠΑΟΚ Τρίπολης να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μεγάλο τους στόχο.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +3 από τον Πανιώνιο Μεγαλόπολης ο οποίος την 17η αγωνιστική που ακολουθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 23-24/3) θα πάρει άνευ αγώνα τους βαθμούς καθώς στο πρόγραμμα του έχει τον Παγγορτυνιακό.

Από κει και πέρα η Δημητσάνα δοκιμάζεται στην Κανδήλα και ο ΠΑΟΚ Τρίπολης στο Λεωνίδιο στην έδρα της ΑΕ Μαρίου και ο Αχιλλέας υποδέχεται την Νεστάνη, ενώ το Κορύθιο φιλοξενεί στον μοναδικό πρωινό αγώνα τον Ηρακλή στην Τρίπολη.

Β' Αρκαδίας (17η αγωνιστική)

Σάββατο (23/3, 15:00)

Κανδήλα-Δημητσάνα

ΑΕ Μαρίου-ΠΑΟΚ Τρίπολης

Κυριακή (24/3)

11:00 Κορύθιο-Ηρακλής

15:00 Αχιλλέας-Νεστάνη

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Στο τελος του πρωταθληματος μερικοι που ηταν< βολεμανοι> και επερναν καθε Κυριακη το χαρτζιλικιι τους θα κλαινε γιατι στο Α' παιχει μονο ενας ανω των 38.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 38 ΕΤΩΝ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ .ΕΚΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ,

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.