Χείμαρρος η Νικολάκου για Βουδούρη και Μανώλη (video)

Χείμαρρος η Νικολάκου για Βουδούρη και Μανώλη (video)

Μάρτιος 11, 2014 - 17:18
5 σχόλια

Ο Τατούλης δεν ήρθε για να φύγει, άλλοι όμως θα φύγουν, τόνισε.

Σχετικά, με πρόσφατα δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων, τα οποία σκοπό έχουν τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης κα Νικολάκου, να βλάψουν τον Πέτρο Τατούλη, δε θα μπορέσουν ανέφερε να προβούν σε κάτι τέτοιο, αφού το όπλο του περιφερειάρχη, που είναι η ουσιώδης επικοινωνία με τους πολίτες δεν κάμπτεται.

Δεν υπάρχει η λέξη χρίσμα στο λεξιλόγιο Τατούλη αλλά και συνεργατών του, αλλά μόνο η λέξη στήριξη, ενώ αναφέρθηκε στο δύσκολο εγχείρημα το οποίο έγινε το 2010, το οποίο σα στόχο είχε τη συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της παράταξης. Σέβομαι, επισημαίνει η ίδια την ψήφο των πολιτών, και δεν ενδιαφέρομαι για καμία ιδιοτέλεια και κανένα προσωπικό συμφέρον. Είπε ξεκάθαρα, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ότι και  για την επόμενη πενταετία, πάλι ο Πέτρος Τατούλης, πρέπει να γίνει περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ενώ τόνισε ότι η ίδια αυτοπροσδιορίζεται από το έργο της και καμία συνταύτιση δεν υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και στους διάφορους πολιτικούς φορείς της Περιφέρειας.

Στη χθεσινή εκτελεστική επιτροπή της περιφέρειας Πελοποννήσου, ο νυν Περιφερειάρχης της, δεν έθεσε θέματα κομμάτων ή χρισμάτων, σεβάστηκε την επιλογή όσων κάνουν βήματα προς την κεντροαριστερά, ενώ τον ίδιο τον ενδιαφέρει να θέσουν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο την Πελοπόννησο στο κέντρο και να συνεχίζουν ανεξαρτήτως της όποια πρωτοβουλίας τους,να έχουν στο νου τους  τον Πελοποννήσιο πολίτη. Ο Πέτρος Τατούλης, επισημαίνει η κα Νικολάκου, σε αυτό το σημείο της συνέντευξής της, δεν ήρθε για να φύγει, όπως θα κάνουν κάποιοι άλλοι.

Ερχόμενη στα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μανώλης τώρα, η κα Νικολάκου ανταπαντά, ότι τον προκαλεί να παρουσιάσει το πόθεν έσχες του, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος που ηγείτο του συνδικαλισμού δεν είναι αμέτοχος στην παθογένεια της Χώρας. Ο κος Μανώλης, τόνισε ότι ο κος Τατούλης, δε θα είναι στο δεύτερο γύρο, ενώ πάνω σε αυτό η ίδια σχολίασε ότι ο κος Μανώλης, μπορεί να νομίζει ότι είναι ο Μεσσίας της Πελοποννήσου. Τόνισε δε, ότι καλό θα ήταν να προβάλλει το σχέδιο και τις προτάσεις του για την περιφέρεια και να αφήσει το ρόλο εισαγγελέα.

Μιλά, επισημαίνει η κα Νικολάκου για τον ίδιο, με αερολογίες και γενικότητες, κάτι το οποίο αφορά σε πολιτικούς της θεωρίας και όχι των έργων. Γίνονται τονίζει, πάνω από 800.000.000 έργα αυτή τη στιγμή στην περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς έχει όλη η περιφέρεια καταστεί ένα μεγάλο εργοτάξιο, ενώ αναφέρει ότι εάν ο κος Μανώλης θέλει να τοποθετείται περί μνημονίου ή μη, υπάρχει και άλλο πεδίο για να αναπτύξει την όποια θεματική του επ’ αυτού.

Έρχεται για να χτυπήσει το σύστημα Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου, φαίνεται να δηλώνει ο κος Βουδούρης, καθώς χαρακτηρίζει την Πελοπόννησο ως πρώτη Περιφέρεια στην αδιαφάνεια. Η κα Νικολάκου, αναφέρει πως ο εν λόγω πολιτικός ήρθε ως αλεξιπτωτιστής, αλλά και ως κομήτης απ’ το πουθενά απευθυνόμενος στους πολίτες, με έναν διαφορετικό λόγο. Μίλησε για τους γιατρούς χωρίς σύνορα, με μειλίχιο ύφος και τον ακολουθήσαμε γιατί θεωρούσαμε ότι θα νοιαστεί για τη Μεσσηνία και τον Πελοποννήσιο πολίτη, τόνισε η ίδια, όμως διαψευστήκαμε.

Δε σεβάστηκε, δηλώνει, την ψήφο των πολιτών, έβλεπε από μακριά τη Μεσσηνία. Τώρα, συγκρίνει τον Σαμαρά με τον Τατούλη, ενώ δείχνει να είναι μπερδεμένος, αναφέρει, σε μείζονα θέματα όπως το πολύ πρόσφατο της διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς προσπαθεί να κάνει κριτική χωρίς να έχει ιδία άποψη, αλλά μέσω των διάφορων δελτίων τύπων που διαβάζει από άλλους. Η κα Νικολάκου, προτείνει στον κο Βουδούρη, να καθίσει να μάθει και να δουλέψει και ο ίδιος σε ό, τι αφορά τα προβλήματα καθώς και τις επιλύσεις αυτών στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
 

Video: 

youtube://v/d7sSzi8Vu74


5 Σχόλια

<p>Η άλλοτε σοσιαλίστρια που τώρα ε****<br /> Φτάνει το λιβάνισμα στον Τατούλη...!<br /> ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...!</p>

Πιστεύω οτι αυτη η τύπισα αμα την ρωτησεις "τι δουλεια κανεις" , θα σου πεί "είμαι ουρα του Τατούλη"... Μιλάμε δεν θυμαμαι αλλη πιο ανθυγιεινη και ασυμπάθιστη φάτσα απο αυτη...

Ντινάκη όσο και να προσπαθείς να καλύψεις τον Πετράν δεν μπορείς. Η ιδιοτέλειά του είναι γνωστή. Εκεί που έβριζε κάθε μέρα το Σαμαρά τώρα τον γλείφει.

Αυτοί είμαστε αυτή μας αξίζει....

Αφήστε ρε παλικάρια. Σας "τσούζει" κάθε φορά που μιλάει η Νικολάκου; Ο Τατούλης έχει κάνει μεγάλο έργο και όλοι το ξέρουμε. Ενώ εσάς σας ενδιαφέρει μόνο η πάρτη σας.