Το ξεχωριστό ποδοσφαιρικό reunion του Κορυθίου (pics)

Το ξεχωριστό ποδοσφαιρικό reunion του Κορυθίου (pics)

Ιανουάριος 17, 2020 - 10:03
0 σχόλια

Είναι ξεκάθαρο πως οι καλές παρέες κάνουν τις καλές ομάδες και οι καλές παρέες φτιάχνουν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες που αν μάλιστα καταφέρουν να αντέξουν στον χρόνο τότε αποκτούν και την δική τους ιδιαίτερη αξία.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει και με το Κορύθιο μια ομάδα που αντέχει στο πέρασμα των χρόνων κάνοντας τους παλιούς να θυμηθούν ξανά και τους νέους να πάρουν ένα καλό συμβολικό μάθημα φιλίας που δημιούργηθηκε μέσα από το ποδόσφαιρο.

32 ολόκληρα χρόνια μετά και ήταν όλοι εκεί... Σε ένα τραπέζι με πολλές αναμνήσεις, αστεία, με πλάκες, με χαμόγελα, με όμορφες ιστορίες από το παρελθόν αλλά και με στιγμές νοσταλγίας για εκείνες τις διαφορετικές εποχές τις τόσο όμορφες.

Η ομάδα του παρελθόντος του Κορυθίου από το 1988 σε μια συγκηνιτική βραδιά θυμήθηκε εκείνα τα χρόνια και ανέδειξε τις αξίες που εκπροσωπεί αυτό το σωματείο όλα αυτά τα χρόνια που δίνει ξεχωριστούς δεσμούς φιλίας σε αυτούς που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας.

Εκτός από μέλη της ομάδας του 1988 στο τραπέζι αυτό βρέθηκαν ασφαλώς και ξεχωριστοί καλεσμένοι αλλά και πρώην παίχτες του Κορυθίου που ήταν στα ρόστερ και άλλων ετών του παρελθόντος ενώ δεν έλειψαν και τα μπλουζάκια με τις ειδικές αφιερώσεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.