Ξέφρενοι ρυθμοί στο Κακουρέικο Καρναβάλι (pics,vid)

Ξέφρενοι ρυθμοί στο Κακουρέικο Καρναβάλι (pics,vid)

Μάρτιος 13, 2016 - 17:26
16 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και εφέτος το Σατιρικό Καρναβάλι στο Κακούρι Αρκαδίας. Παρά το ψιλόβροχο, πολύς κόσμος παρακολούθησε την καρναβαλική εκδήλωση του χωριού που είναι πια θεσμός για την Αρκαδία. Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν στους ρυθμούς της μουσικής και καταχειροκρότησαν τα πληρώματα και τα άρματα που παρήλασαν με κέφι και με μπρίο, ενώ οι συμμετέχοντες ξεσήκωναν τον κόσμο να τους ακολουθήσει σε αυτή τη γιορτή χαράς.

Το Κακούρι κέρασε άφθονη σάτιρα τους κυβερνώντες, με πληρώματα όπως «Κατρούγκαλε, αλήτη μας, μας έκλεισες το σπίτι μας» και τη «Συριζάικη Καρμανιόλα», καθώς και εφέτος τα πληρώματα εμπνεύστηκαν από την πολιτική επικαιρότητα και ουδείς έμεινε εκτός της καρναβαλικής βολής, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Ηλίας Ψινάκης και το «Ψι-Ψινάκειον Ίδρυμα», αλλά και το... σύμφωνο συμβίωσης. Πετυχημένο, επίσης, το πλήρωμα «Στάσου Μύγδαλα - Λίζα Μπανάνα», αλλά και οι «Βου - Κόλοι»!

Παράλληλα, σχόλια έπεσαν και για την κατάσταση στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αφού οι καρναβαλιστές... έκλαψαν πολύ στην κηδεία του Mega!

Το καρναβάλι έκλεισε, όπως κάθε χρόνο, με την κωμική αναπαράσταση του παραδοσιακού Αρκαδικού Γάμου και όλοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καρναβάλι στο Κακούρι 2016


16 Σχόλια

ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ

Το καρναβάλι στο Κακούρι όσο πάει έχει και λιγότερο κόσμο, ο κόσμος έχει απογοητευτεί από την πρόχειρη διοργάνωσή του και προτιμά να πηγαίνει σε άλλες πόλεις πιο οργανωμένες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κάλυψη και για τη στήριξη σε όλες μας τις εκδηλώσεις.Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε και μας τίμησε και Καλή Σαρακοστή σε όλους .

καρναβάλι στο Κακούρι , Τρίπολη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης , θέλουμε και εμείς απο αυτό που πίνετε

Ακόμα και το Κακούρι είχε λιγότερο κόσμο απ΄όλες τις φορές. Του χρόνου ο Παυλής ουτε στο χωριο του προβλέπεται να κάνει καρναβάλι.

Την όλη διοργάνωση είχε επιμεληθεί ο αντιδήμαρχος Νταβρές, ο οποίος μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τους εθελοντές αλλά και τη συσσωρευμένη εμπειρία από τις επιτυχημένες διοργανώσεις μιας πορτοκαλί νύχτας, τριών ροζ πρωινών και δυο φούξια απομεσήμερων, οργάνωσε με πρωτοφανή επιτυχία το καρναβάλι του Κακουρίου.......

@homo habilis Σταυρο τις συκοφαντιες σου δεν τις διαβαζουν στο μπλογκ σου και τα γραφεις και σε σχολια σε ολα τα σαϊτ;;;;;;;; Εμετικος!

homo habilis είσαι μία ζωή εκτός τόπου και χρόνου. Αλήθεια την καφετζού γιατί την έκλεισες??? Είδε κάτι στο φλυτζάνι??

Απ΄ότι μάθαμε στα φετινό καρναβάλι έπεσε μεγάλη λογοκρισία.!!! Είχαν ετοιμάσει άρμα-Περίπτερο, αλλά όταν το έμαθε ο Δήμαρχος τους απειλησε ότι θα ακυρώσει την παρελαση και το άρμα τελικά αποσύρθηκε....

που τα βρήκες αυτά που λες??? Μην προσβάλεις μια πολύ καλή προσπάθεια των συγχωριανών μου… Τη χολή σου αλλού… και επώνυμα όχι ανώνυμα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.