Ξέφρενο κέφι στο αποκριάτικο πάρτυ του Σ.Α.Τ. (pics)

Ξέφρενο κέφι στο αποκριάτικο πάρτυ του Σ.Α.Τ. (pics)

Φεβρουάριος 20, 2017 - 20:38
0 σχόλια

Ένα πραγματικά ομολογουμένως καταπληκτικό πάρτυ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον Σύλλογο Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.).

Το αποκριάτικο μασκέ πάρτυ πραγματοποιήθηκε στις πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο 6ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης-Σπάρτης.  Καλεσμένοι ήταν όλα τα παιδιά των ακαδημιών με τους γονείς τους, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου.

Μέσα σε ένα ξέφρενο κλίμα διασκέδασης, παιδιά και γονείς έπαιξαν, χόρεψαν και γύρισαν το πατροπαράδοτο γαϊτανάκι! Στη συνέχεια τα παιδιά έπαιξαν χαρτοπόλεμο και μαζί με τους προπονητές, τους γονείς, χόρεψαν παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς. Ο χορός κράτησε μέχρι αργά το βράδυ σε λάτιν ρυθμούς. Η διοίκηση του Σ.Α.Τ. προσέφερε δωρεάν σε όλους τους παραβρισκόμενους πλούσια εδέσματα και αναψυκτικά. Στο τέλος ευχαρίστησε όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο για να μάθουν και να παίξουν τένις.

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.