Ξέφρενη διασκέδαση και... σόου καν-καν στον αποκριάτικο χορό του ΣΑΟΟ (pics,vid)

Ξέφρενη διασκέδαση και... σόου καν-καν στον αποκριάτικο χορό του ΣΑΟΟ (pics,vid)

Φεβρουάριος 12, 2018 - 11:07
0 σχόλια

Ξεφάντωμα, χορό, διασκέδαση και... πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα φερμένο από τα βάθη της Ανατολής και από τα σαλούν της Άγριας Δύσης πρόσφεραν απλόχερα τα μέλη του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων στους φίλους τους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, μασκαρεύτηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου, που κλείνει εφέτος 20 χρόνια ζωής.

Ο ΣΑΟΟ συμπληρώνει εφέτος είκοσι χρόνια εξερεύνησης της φύσης, ορειβασίας και αναμέτρησης με τον εαυτό, αφού, αν μη τι άλλο, η φύση και η ομoρφιά της θέτει τον καθένα από εμάς προ του εαυτού του.

Προτού η πίστα γεμίσει από χορευτές, ένας φακίρης από την Ανατολή αιωρήθηκε χωρίς κανένα στήριγμα και με τον ακούραστο βοηθό του ξύπνησαν «κόμπρες», ενώ αργότερα, το μπαλέτο των ατρόμητων ανδρών του ΣΑΟΟ πρόσφερε έναν καν-καν αντάξιο των κοριτσιών των σαλούν της Άγριας Δύσης, σε χορογραφία της συνήθους υπόπτου Άννας Κούκλη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάς.

Πάντα ψηλά, ΣΑΟΟΐτες!

Γαλανιάδη Εύα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξέφρενη διασκέδαση και σόου στον αποκριάτικο χορό του ΣΑΟΟ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.