Ξανά στους δρόμους οι μαθητές της Τρίπολης για τη Μακεδονία (vid)

Ξανά στους δρόμους οι μαθητές της Τρίπολης για τη Μακεδονία (vid)

Νοέμβριος 30, 2018 - 12:35
10 σχόλια

Για δεύτερη μέρα παιδιά από σχολεία της Τρίπολης έκαναν αποχή από τα μαθήματά τους και  βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου οι μαθητές πέρασαν από το κέντρο της Τρίπολης, και άναψαν ακόμα και καπνογόνα φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξανά στους δρόμους οι μαθητές της Τρίπολης για τη Μακεδονία


10 Σχόλια

Αν δεν ήταν η Μακεδονία, θα ήταν κάτι άλλο. Χαβαλές να γίνεται..., όπως χρόνια τώρα.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, που βγήκαν στους δρόμους για τη Μακεδονία. Από τη γενιά του Αρκάδα Πελασγού ήταν και ο πρώτος Μακεδών. Με ενεργή την εθνική συνείδηση των νέων, η χώρα μας δεν έχει να φοβάται τίποτε. Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική. Καλή πρόοδο στους εφήβους και δύναμη στις οικογένειές τους!

............για 44 ολόκληρα χρόνια στα σχολεία ήταν "μόδα" οι μαθητές να είναι αριστεροί. Αυτό έλαβε οριστικά τέλος μετά την καταστροφική διακυβέρνηση από την "πρώτη φορά αριστερά". Τα καλύτερα έρχονται.........................

Πολλοί νομίζουν πως τα παιδιά βγήκαν στους δρόμους απλά για να χάσουν μάθημα.. εν πολλοίς ισχύει.. υπήρξαν όμως μαθητές που τα δικά τους σχολεια δεν κλείσαν. Παρόλα αυτά βγήκαν στους δρόμους με τους υπόλοιπους μαθητές. Πήραν απουσίες και δε σκεφτηκαν τον κίνδυνο να χαρακτηριστούν κοπανατζήδες ή ακόμη και φασίστες .. αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς τους μικρούς αγωνιστές. Που μοιάζει σαν να κατάλαβαν ότι ο κόσμος δεν αλλάζει με βία και φωνές αλλά με προσωπικές θυσίες.

Ακούγεται πως οι εθναμύντορες θα απαρνηθούν πενταήμερες και λοιπές εκδρομές -εκτός περιοχής Πρεσπών- μέχρι την δικαίωση του αγώνα, τι όχι;

ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λειτουργώντας σαν καλός ψευτοδεξιός που δεν αμφισβητεί ούτε κατ’ ελάχιστον την ιδεολογική κυριαρχία των μαρξιστών (η οποία ήδη έλαβε τέλος στα σχολεία, χάρη στον τιτάνιο αγώνα των μαθητών…), έκανε και προσωπική δήλωση σήμερα από την Πάτρα όπου βρίσκεται. «Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι πάντα απέναντι σε κάθε μορφής κατάληψη...

Σε όλες τις δυναμικές μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας δεν σημειώθηκε καμία φθορά σε σχολική περιουσία. Τα πράματα αλλάζουν , κύριοι. Το μνημονιακό ξεβράκωμα της κυβερνωσας αριστερά τελικά προσέφερε πολλά στην Ελλάδα.

Καταλήψεις παντού και πάντα ενάντια σε κράτος,κεφάλαιο και προδότες.............

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι εκεί που έφτασε η κατάσταση για τους αδίστακτους εξουσιαστές, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να καταστείλουν τις μαθητικές κινητοποιήσεις. Ήδη έχει καταγραφεί η εμφάνιση παρακρατικών της αριστεράς έξω από σχολεία και τραμπουκισμοί που για την ώρα δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.