Ξανά σε απεργία οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΥ Τρίπολης

Ξανά σε απεργία οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΥ Τρίπολης

Ιούνιος 23, 2018 - 20:31
3 σχόλια

Οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΥ Τρίπολης βρίσκονται σε απεργιακές κινητοποιήσεις από εχθές Παρασκευή 22/6/2018. Η εργοδοσία δεν έχει καταβάλει τα ένσημα του ΙΚΑ για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο2018. Επιπλέον οι συνθήκες εργασίας συνεχίζουν να είναι πολύ δύσκολες, χωρίς τα κατάλληλα μέσα και μέτρα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι είχαν ενημερώσει για τα αιτήματα τους και προειδοποιήσει εδώ και 15 ημέρες για να εισπράξουν την κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Στη συνέχεια η εργοδοσία προσπάθησε να τρομοκρατήσει και να εκδικάσει τους εργαζόμενους, να τους απειλήσει με κλείσιμο της επιχείρησης, αν προχωρήσουμε σε κινητοποίηση.  Οι εργαζόμενοι ενωμένοι και συσπειρωμένοι στο σωματείο τους αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού  να στηρίξουν τον αγώνα μας. 

ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΆΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΊΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ 23/6/2018


3 Σχόλια

Οι εργαζόμενοι έχουν χιλια δίκια αλλα απο την στιγμη που μπλεξαν τους κουμουνιστες θα χασουν και την δουλεια και οτι τα οφειλόμενα. Ειναι ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΜΈΝΟΙ να κλείνουν Επιχειρήσεις και να αφηνουν ξεκρεμαστους τους εργαζόμενους. Γιατι εννοείτε οτι οι εργαζόμενοι δεν ειναι ΚΚΕ. Θα πάρουν μια γεύση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.