Επικαιρότητα

Latest

Έρχεται κακοκαιρία την Τρίτη

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει την Τρίτη 19 Μαρτίου ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, από τις προμεσημβρινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα.

Περισσότερα

Επίδομα θέρμανσης: Πότε καταβάλλεται η τελευταία δόση

Μέχρι τις 30 Απριλίου 2024 αναμένεται να πιστωθεί από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, η τρίτη και τελευταία δόση του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους που έκαναν αίτηση στο myΘέρμανση και εγκρίθηκε.

Περισσότερα

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κατά Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ συνεχίζουν απτόητοι την απέλπιδα προσπάθεια τους για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης στα Τέμπη, τις υποκλοπές προσωπικών δεδομένων και τ

Περισσότερα

Διακοπή υδροδότησης στην Τεγέα λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού του Μεθυδρίου

Η ΔΕΥΑΤ, στην υπηρεσία και διάθεση των δημοτών κάθε στιγμή του εικοσιτετραώρου, γνωστοποιεί ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στη ΔΕ Τεγέας, λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού του Μεθυδρίου.

Περισσότερα

Τι ισχύει με την επιστροφή του ΦΠΑ στις ενδοκοινοτικές παραδόσεις

Την επιστροφή ΦΠΑ σε αλλοδαπή εταιρεία για την αγορά εξαρτημάτων που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή νέου αγαθού επικύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Περισσότερα

Οι πληρωμές των ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ αυτή την εβδομάδα

Κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης.
Ειδικότερα:

Περισσότερα

Σαρακοστιανά εδέσματα και χαρταετοί στον ουρανό της Βλαχέρνας (pics)

Καθαρά Δευτέρα, ηλιόλουστο πρωινό και αρκετοί συμπατριώτες και περαστικοί πέταξαν τον χαρταετό τους στον ουρανό, με φόντο το κάστρο της Βλαχέρνας, την Καστανιά και το Κοφίνι!  

Περισσότερα

Κέρκυρα: 15χρονος έβαλε φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριάς του, μέσα στο σχολείο

Ένας 15χρονος μαθητής στο 5ο Γυμνάσιο της Κέρκυρας, έβαλε φωτιά στα μαλλιά συμμαθήτριας του, με αποτέλεσμα το κορίτσι να υποστεί ελαφρύ έγκαυμα στο σβέρκο.

Περισσότερα

Κούλουμα στη Στεμνίτσα (vid)

Η Στεμνίτσα γιόρτασε τα Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου με χορό, νηστίσιμα εδέσματα και κρασί.

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Στεμνιτσιωτών «Ο Υψούντας» δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook βίντεο από τους εορτασμούς.

Περισσότερα

Γυναίκα χτυπήθηκε με ρεύμα όταν ο χαρταετός της ακούμπησε σε κολώνα της ΔΕΗ στα Ίσθμια

Παραλίγο τραγωδία στα Ίσθμια Κορινθίας ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, όταν ο χαρταετός που κρατούσε μια γυναίκα, πήγε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει το ρεύμα.

Περισσότερα

Επιστροφή των εκδρομέων: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στις Εθνικές Οδούς, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων.

Αυτή την ώρα η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην ΕΟ Αθηνών - Κορίνθου.

Περισσότερα

Κούλουμα στο Παράλιο Άστρος (pics)

Το Παράλιο Άστρος και εφέτος υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών την Καθαρά Δευτέρα. 

Περισσότερα

Σατιρικό καρναβάλι στον Άγιο Ανδρέα (pics,vid)

Με πολλά χαμόγελα ,με  κέφι στο φουλ, με χορό , τραγούδι και μεγάλη σατιρική διάθεση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (17/3) το Τσακώνικο Καρναβάλι στον Άγιο Ανδρέα.

Περισσότερα

Το έθιμο της κυρα-Σαρακοστής

Το έθιμο της κυρά-Σαρακοστής είναι από τα παλιότερα έθιμα που σχετίζονται με τη γιορτή του Πάσχα, σήμερα όμως λίγο πολύ ξεχασμένο.

Περισσότερα

Επιδαύριος Δρόμος 2024

Η whynot σας προσκαλεί στην διοργάνωση "Επιδαύριος Δρόμος 2024" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, στην Επίδαυρο.

Περισσότερα

Σελίδες