Βυτίνα: Ιδανικός χειμερινός προορισμός (pics)

Βυτίνα: Ιδανικός χειμερινός προορισμός (pics)

Ιανουάριος 04, 2020 - 12:20
0 σχόλια

Η Βυτίνα θεωρείται μία από τις δημοφιλέστερες βάσεις για εξορμήσεις στην ορεινή Αρκαδία.

Ένα από τα πιο ζωντανά και τουριστικά αναπτυγμένα κεφαλοχώρια του Μαινάλου, το οποίο έχει εύκολη πρόσβαση καθώς απέχει μόλις 38 χλμ. από την Τρίπολη.

Στρατηγικά τοποθετημένη, η Βυτίνα συνδυάζει εύκολη πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, αλλά και στα χωριά του Μαινάλου και της Γορτυνίας, όπως η Στεμνίτσα, η Δημητσάνα και τα Λαγκάδια.

Προχωρώντας στην πόλη της Βυτίνας θα συναντήσεις μια πολύ όμορφη πλατεία, με την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα από μαύρο μάρμαρο και ένα πλήρες Λαογραφικό Μουσείο.

Η Βυτίνα είναι ιδανική για διακοπές στο βουνό. Με θαυμάσια υποδομή καταλυμάτων, εξαιρετικά και περιζήτητα τοπικά προϊόντα (ζυμαρικά, βότανα, ελατίσιο μέλι, γαλακτοκομικά, διακοσμητικά και χρηστικά ξυλόγλυπτα αντικείμενα), αλλά και με τα εδέσματα που προσφέρονται σε όμορφους χώρους, θα γίνει αγαπημένος προορισμός.

Δεν είναι τυχαίο που τη Βυτίνα επιλέγουν χιλιάδες επισκέπτες όλο τον χρόνο. Ειδικά τον χειμώνα η Βυτίνα επιλέγεται από τους Αθηναίους οι οποίες θέλουν να ξεφύγουν από την τρελή καθημερινότητα της πρωτεύουσας και να αποδράσουν σε ένα χωριό, το οποίο όμως δεν στερείται πολυτέλειας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.