Βροχές και χιόνια σε όλη την Αρκαδία τις επόμενες μέρες

Βροχές και χιόνια σε όλη την Αρκαδία τις επόμενες μέρες

Μάρτιος 05, 2015 - 13:38
0 σχόλια

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Πέμπτη 5 Μαρτίου με βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται σε αρκετά σημεία της χώρας.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Τρίπολη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό.

Για αύριο Παρασκευή 6/3, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου περιμένουμε περεταίρω πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια στην Αρκαδία αλλά και στην πόλη της Τρίπολης. Την Κυριακή η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ αναφέρει:

Αύριο Πέμπτη (05-03-2015) βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Τα φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι έντονα από το μεσημέρι βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα και την παρασκευή (06-03-2015) θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές. Παράλληλα θα πνέουν νότιοι άνεμοι που η ένταση τους θα φθανει στα πελάγη τα 7 με 9 μποφόρ.

Το Σάββατο (07-03-2015) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και από το μεσημέρι σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.