Βρέθηκε ο χώρος για το Σπίτι του Πολιτισμού στην Τρίπολη (vid)

Βρέθηκε ο χώρος για το Σπίτι του Πολιτισμού στην Τρίπολη (vid)

Ιανουάριος 29, 2017 - 10:28
4 σχόλια

Τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης «Αρχιτεκτονικού Έργου» την οποία διοργάνωσε  ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Αρκαδίας στο πλαίσιο των γενικών δράσεων του Συλλόγου το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην Τρίπολης παρακολούθησε ο δήμαρχος Τρίπολης Δ. Παυλής.

Ο κ. Παυλής μίλησε για την έκθεση και για τον σημαντικό ρόλο των αρχιτεκτόνων σε ό,τι αφορά στα έργα τα οποία γίνονται στην πόλη, δείχνοντας την πρόθεσή του να υπάρξει συνεργασία μεταξύ Δήμου και συλλόγου στο πλαίσιο της γενικής ανασυγκρότησης και βελτίωσης των υποδομών της Τρίπολης.

Ο δήμαρχος έχει δείξει και στο παρελθόν την πρόθεσή του να κατασκευαστούν θεματικά μουσεία σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου. Το Σάββατο στην έκθεση μίλησε για τα σχέδιά του να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος πολιτισμού ο οποίος θα φιλοξενεί  τις πολιτιστικές δράσεις των συλλόγων της Τρίπολης.

Όπως ανέφερε ο  κ. Παυλής, το σπίτι αυτό του πολιτισμού σκοπεύει να το δημιουργήσει στην οδό Οπλαρχηγού Σεχιώτη, δίπλα στην Ακαδημία:

Στοχεύουμε να αναπτύξουμε μία μελέτη ευελπιστώντας ότι θα υπάρχουν εθελοντές οι οποίοι θα πληρώσουν.

Ειδήσεις: 
Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Κατασκευή χώρου πολιτισμού στην Τρίπολη


4 Σχόλια

Τι ενοίκιο θα πληρώσουν οι δημότες? Σε ποιόν ανήκει το ακίνητο και θα προσπορίζεται τα ενοίκια ?

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ....... ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΨΕΥΤΕΣ Ε ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ

Τραβάτε και φτιάξτε ΄κανα δρόμο βρε γίδια, που έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας κι αφήστε κατά μέρος τις π@π@ριές και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! Αλλά πού να ξέρετε από δρόμους και άσφαλτο, από τους χωματόδρομους στα κατσικοχώρια σας; Τσοπαναραίοι, ε τσοπαναραίοι!

Αν διατεθούν χρήματα για τη συντήρηση των δημοτικών δρόμων που είναι όλοι σαν βομβαρδισμένο τοπίο, θα φανεί το αποτέλεσμα. Αυτοί, για ευνόητους λόγους, τα διαθέτουν μόνο σε πράγματα που δεν μπορεί να τα ελέγξουν οι δημότες (μελέτες, ενοίκια, διάφορες αμοιβές, λειτουργικά έξοδα,.....).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.