Βρέθηκε λύση για τα χρωστούμενα στους εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ;

Βρέθηκε λύση για τα χρωστούμενα στους εργαζομένους της ΚΕΔΗΤ;

Μάρτιος 26, 2015 - 11:36
1 σχόλια

Σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, η οποία ελήφθη στη συνεδρίαση της 20ής Μαρτίου 2015 και αναρτήθηκε στο πρόγραμμα Διαύγεια, εγκρίθηκε η πίστωση 40.000 ευρώ στην ΚΕΔΗΤ.

Συγκεκριμένα, το 14ο θέμα της προγραμματισμένης συνεδρίασης με τίτλο: «Ψήφιση πίστωσης για την καταβολή της πρώτης δόσης χρηματοδότησης ΚΕΔΗΤ βάσει Ετήσιου Προγράμματος Δράσης» ετέθη από τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Χαράλαμπο Σταμάτη στα μέλη.

Ο κ. Τσιαμούλος τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας ότι το ποσόν των 40.000 ευρώ είναι μεγάλο, ότι ανάλογη τοποθέτηση έχει γίνει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο ψήφισε θετικά, καθώς, όπως ανέφερε, οι εργαζόμενοι στην ΚΕΔΗΤ παραμένουν απλήρωτοι εδώ και πολύ καιρό.

Τελικώς, η Οικονομική Επιτροπή ψήφισε ομόφωνα την πρόταση. Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η Επιτροπή αποφάσισε «την έγκριση και διάθεση πίστωσης ποσού 40.000 ευρώ του Κ.Α. 00.6737.0003 με τίτλο: ''Χρηματοδότηση- Επιχορήγηση ΚΕΔΗΤ'' του προϋπολογισμού Δήμου Τρίπολης οικονομικού έτους 2015, για την κάλυψη των δαπανών όπως αναφέρονται στο ετήσιο
πρόγραμμα δράσης της ΚΕΔΗΤ».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.