Βραβεύτηκε από την Παγγορτυνιακή ο Βασίλης Κουτρουμάνος

Βραβεύτηκε από την Παγγορτυνιακή ο Βασίλης Κουτρουμάνος

Φεβρουάριος 11, 2019 - 13:31
0 σχόλια

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίττας της Παγγορτυνιακής Ένωσης, στο «Πνευματικό Κέντρο Γορτυνίων». Στα πλαίσια της εκδήλωση βραβεύτηκε και ο γνωστός φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος, από Δήμητρα Γορτυνίας για την όλη του πορεία στο φωτορεπορτάζ εδώ και 30 χρόνια.

Για τον βραβευθέντα μίλησε ο Γεν. Γραμματέας της Παγγορτυνιακής Ένωσης Παναγιώτης Αγγελακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην επαγγελματική του πορεία, που ξεκίνησε το 1987 συνεργαζόμενος ως ελεύθερος επαγγελματίας με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας και του εξωτερικού, με αντικείμενο το πολιτικό, αθλητικό, κοινωνικό, κοσμικό καλλιτεχνικό και ταξιδιωτικό ρεπορτάζ. Τόνισε δε την σημαντική φωτογραφική δραστηριότητά του στο αθλητικό ρεπορτάζ, αφού έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, όπως Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια πρωταθλήματα Στίβου, Μουντιάλ κ.α. Τέλος αναφέρθηκε στις ατομικές του εκθέσεις, αλλά και στις πολλές διακρίσεις και βραβεία που έχει λάβει, με σημαντικότερο το Βραβείο από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση το 2017.

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα ο Βασίλης ευχαρίστησε θερμά την Παγγορτυνιακή Ένωση για την διάκριση αυτή, καθώς όπως σημείωσε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά να βραβεύεται από τους συμπατριώτες του. Μάλιστα αφιέρωσε το βραβείο στο δημοσιογράφο και εκδότη Κώστα Καλύβα, καθώς δίπλα σε αυτόν έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην εφημερίδα «Γορτυνία» και που συνέβαλε ποικιλοτρόπως σε όλη του διαδρομή του. Την τιμητική πλακέτα απέδωσαν από κοινού ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Παναγιώτης Πλέσσιας και ο  Κώστας Καλύβας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι Βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Κώστας Βλάσης, Γιώργος Παπαηλιού, Σοφία Βούλτεψη, οι Δήμαρχοι Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος και Αγ. Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο πρ. Υπουργός Γιάννης Παπαθανασίου, ο π.Βουλευτής Δημ.Κωστόπουλος, οι πολιτευτές Δημήτρης Τσιόδρας, Εύη Τατούλη, Γιώργος Πραχαλιάς και Ζωή Ράπτη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της Αρκαδίας.

(ΠΗΓΗ: e-gortynia.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.