Βραβεύτηκαν οι άριστοι από το ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας» (pics,vid)

Βραβεύτηκαν οι άριστοι από το ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας» (pics,vid)

Δεκέμβριος 28, 2016 - 21:00
0 σχόλια

Σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας», σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αρκαδίας, επιβράβευσε τους αριστεύσαντες νεοεισαχθέντες φοιτητές των Λυκείων της πόλης μας, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση οι φοιτητές πλέον έλαβαν τα αριστεία και τους χρηματικούς επαίνους από τους από τους εξέχοντες καλεσμένους, όπως από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Ευάγγ. Γιαννακούρα και από Ακαδημαϊκούς και άλλους επιστήμονες οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους της εκδήλωση.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στον ο ευπατρίδη τον ευεργέτη της Τρίπολης Αναστάσιο Σχίζα, ο οποίος έμπρακτα έχει χαρίσει απλόχερα την αγάπη και τη στήριξή του στην κοινωνία της Τρίπολης.

Τα βραβεία τα οποία δόθηκαν ήταν τα εξής:

Ένα βραβείο στον πρώτο επιτυχόντα, εκάστου Λυκείου (4 ΓΕΛ, 3 ΕΠΑΛ,  1 Μουσικού),  βάσει του βαθμού επιτυχίας ανεξαρτήτως κατευθύνσεως.

Ένα βραβείο για κάθε κατηγορία επιτυχίας εκ των τεσσάρων Ομάδων Προσανατολισμού (Ο.Π.): 1. Ανθρωπιστικών Σπουδών, 2. Θετ. Επιστημών, 3. Οικ. και Πληροφορικής, και 4. ΕΠΑΛ Ομάδα Α΄, βάσει βαθμού επιτυχίας και κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, μεταξύ των 5 πρώτων επιτυχόντων κατά κατεύθυνση όλων των Λυκείων του Δ.Δ. Τριπόλεως συνεξεταζομένων νομού.  

Δύο βραβεία για την κατηγορία των πολυτέκνων (ένα στον επιτυχόντα από την πλέον πολύτεκνη οικογένεια και ένα στον επιτυχόντα με τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τους  πολύτεκνους).

Δύο βραβεία στους πρώτους επιτυχόντες στις δύο Σχολές του Πανεπιστημίου της Πόλεώς μας (Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών αντίστοιχα).     

Video: 

ΑrcadiaPortal.gr Βραβεύτηκαν οι άριστοι από το ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.