Βραβεύτηκαν οι άριστοι από το ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας» και τον Ιατρικό Σύλλογο (pics,vid)

Βραβεύτηκαν οι άριστοι από το ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας» και τον Ιατρικό Σύλλογο (pics,vid)

Δεκέμβριος 28, 2018 - 21:35
7 σχόλια

Για τέταρτη χρονιά το Κοινωφελές Ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας», επιβράβευσε τους αριστείς νεοεισαχθέντες φοιτητές των Λυκείων της πόλης μας, στην Γ/θμια Εκπαίδευση.

Η ειδική τελετή έλαβε χώρα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Στη διάρκεια της ξεχωριστής και συγκινησιακά φορτισμένης τελετής, έγινε η βράβευση της νέας γενιάς των ακαδημαϊκών του δήμου, με  μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και έχει εξελιχθεί σε σημαντικό θεσμό για την περιοχή.

Αυτά τα παιδιά που βραβεύτηκαν, αγωνίστηκαν, κόπιασαν και τα κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Η εκδήλωση ήταν διπλή καθώς και ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας τίμησε τους νεαρούς Αρκάδες οι οποίοι έδωσαν στην Ιατρική και πέρασαν στις τελευταίες Πανελλαδικές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι πρωτοετείς σπουδαστές της Ιατρικής από ολόκληρη την Αρκαδία και μάλιστα έλαβαν το πρώτο τους στηθοσκόπιο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βραβεύτηκαν οι άριστοι από το ίδρυμα «Αναστάσιος Σχίζας» και τον Ιατρικό Σύλλογο


7 Σχόλια

Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να κουβαλήσουν στο θέατρο την προτομή του αείμνηστου ευεργέτη και να την τοποθετήσουν στο σανίδι της σκηνής; Είναι όμορφο και αξιοπρεπές αυτό το θέαμα; Ντροπή σας! Πόση βλακεία, κακογουστιά και ασχετοσύνη υπάρχει σε αυτήν την πόλη;

ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΈΣ ΔΕΝ ΉΤΑΝ Η ΕΚΔΉΛΩΣΗ! ΉΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΎΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΚΡΎ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ. ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" ΥΓ. Για τους ανωτέρω σχολιάζοντες.

08:54 Τί ακριβώς δεν φτάνει η αλεπού ρε αστραπόγιαννε; Μίλησε κανένας άσχημα για τα παιδιά και δεν το κατάλαβα; Ή μήπως η εκδήλωση δεν ήταν τσίρκο, φιέστα, πανηγύρι και δεν ξέρω τί άλλο, με όλους αυτούς που πούλησαν τη μούρη τους και αυτοδιαφημίστηκαν, με την ομιλία που έκανε ο καθένας; Η εκδήλωση έπρεπε να ήταν ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για τους φοιτητές. ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ που προσπάθησε να οικειοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωση για να προβάλει τα μούτρα του. Τόσο απλά. Τώρα το κατάλαβες ή να κάνουμε και κακά;

Δηλαδή ποιός διαφημίστηκε? Οι επιστήμονες που βράβευσαν παιδιά που πέρασαν στον κλάδο τους?? Θεωρείτε οτι είχαν ανάγκη διαφήμισης?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.