Βράβευση του μικρού Γιώργου Ματθαιόπουλου για τις διακρίσεις του στο σκάκι (pics,vid)

Βράβευση του μικρού Γιώργου Ματθαιόπουλου για τις διακρίσεις του στο σκάκι (pics,vid)

Απρίλιος 23, 2019 - 14:12
2 σχόλια

Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής βράβευσε τον Γιώργο Η. Ματθαιόπουλο για τις διακρίσεις του στο σκάκι.

Όπως είχε αναφέρει και το ArcadiaPortal.gr (Σκάκι: Χρυσό μετάλλιο για τον 9χρονο Γιώργο Ματθαιόπουλο από την Τρίπολη), ο μαθητής της Γ’ Δημοτικού του 12ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης Γιώργος Η. Ματθαιόπουλος συμμετείχε στο 31ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΕΣΣΠΕΠ) , όπου αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία του με χρυσό μετάλλιο και κύπελλο.

Συγκινημένος δήλωσε οκ. Παυλής αφού όπως είπε, αυτό το παιδί έχει καταφέρει τόσα σημαντικές διακρίσεις για το νεαρό της ηλικίας του.

Ο πατέρας του μικρού Γιώργου, Ηλίας Ματθαιόπουλος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον προπονητή του μικρού Γιώργου κ. Νίκο Γαβριλάκη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βράβευση του μικρού Γιώργου Ματθαιόπουλου


2 Σχόλια

εδω ο κοσμος καιγεται κ ο δημαρχος και ο περιφεριαρχης χτενιζονται...αηδια πραγματικα..παει το πανεπιστημιο..γεια σου δημαρχε που θα εφερνες σχολες θα εφτιαχνες καμπ για εστιες.ουτε τον δρομο κ το πεζοδρομιο δεν εφτιαξες μας πηραν και τις σχολες..ολα καλα...για βραβεια καλος εισαι.

Επίσης,.... σημαντικές επιτυχίες ήταν η 1η θέση στο Λύκειο για τον Μπουρνάκα Βλάσση (με το απόλυτο 5/5) από το 1ο Λύκειο Τρίπολης, η 1η θέση για τον Μπουρνάκα Ιάσονα στην 2α Γυμνασίου (μαθητής του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης), η 1η θεση για τον Καραφωτιά Μιχάλη από το Νηπιαγωγείο Τεγέας με 2ο τον Αθανασόπουλο Αλέξανδρο από το 7ο Νηπιαγωγείο Τρίπολης, η 2η θέση Τουλούμη Δήμητρα στην 2α Δημοτικού (Μαθήτρια του 9ου Δημοτικού Τρίπολης) και η 4η θέση για τον Καραφωτιά Νικόλα του 9ου Δημοτικού στην 3η τάξη. Ολοι μαθητές σε σχολεία της πόλης μας κύριε Δήμαρχε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.