Βράβευση των εν ζωή αγωνιστών της ΕΛΔΥΚ από το Δήμο Μεγαλόπολης (pics,vid)

Βράβευση των εν ζωή αγωνιστών της ΕΛΔΥΚ από το Δήμο Μεγαλόπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 30, 2016 - 08:30
0 σχόλια

Βραβεύτηκαν τρεις αγωνιστές της Κύπρου που αποτελούν ζωντανή ιστορία. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Παναγάκης Σωτήριος, Αναστόπουλος Βασίλειος και Παναγιωτακόπουλος Αργύρης (δεν ήταν παρών λόγω ασθένειας).

Οι τρεις αγωνιστές της ΕΛΔΥΚ, που κατάγονται από το Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης και τιμήθηκαν μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Βουτσαρά, από το Δήμο Μεγαλόπολης σε μία λιτή εκδήλωση στο Δημαρχείο της πόλης, αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας.

Αποδεικνύουν για μία ακόμα φορά, αυτό που αναφέρω πάντα, και δεν είναι υπερβολή, πως η Αρκαδία δεν λείπει από καμία σημαντική σελίδα του Έθνους και του λαού μας και από κανένα κομμάτι της ιστορίας μας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να λείπουν Αρκάδες και από αυτό το κομμάτι της Ιστορίας και το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης έχει παρουσία μεγάλη σε ήρωες σε κάθε αγώνα που έχει δώσει ο λαός μας και το Έθνος μας.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Βουτσαρά Γιώργο Αθανασόπουλο για την πρωτοβουλία του (αφού η εκδήλωση είναι συνέχεια εκδήλωσης τιμής και μνημοσύνου που είχε πραγματοποιηθεί στο Βουτσαρά) αλλά και στο δήμο Μεγαλόπολης για την απόδοση τιμής σε αγωνιστές του τόπου μας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου- ΠΕ Αρκαδίας θα προγραμματίσει μία εκδήλωση το επόμενο διάστημα για να τιμήσει όλους τους Αρκάδες που ήταν στην Κύπρο και είναι εν ζωή, ενώ παράλληλα θα τελέσει και μνημόσυνο για όσους έχασαν τη ζωή τους στο μαρτυρικό μας νησί."

Video: 

Τιμήθηκαν αγωνιστές της ΕΛΔΥΚ από το Δήμο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.