Βραβεύσεις και συγκίνηση στο Super Cup Αρκαδίας (pics,vid)

Βραβεύσεις και συγκίνηση στο Super Cup Αρκαδίας (pics,vid)

Απρίλιος 29, 2018 - 10:09
1 σχόλια

Το Super Cup Αρκαδίας που πραγματοποιήθηκε στο Άστρος το Σάββατο 28 Απριλίου αποτέλεσε και μια μεγάλη γιορτή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο με τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας να βραβεύουν και να τιμούν ανθρώπους που ξεχώρισαν και υπηρετήσαν η υπηρετούν ακόμα το ποδόσφαιρο του νομού μας με συνέπεια και ήθος.

Εκτός από τον αγώνα μεταξύ του Πανθυρεατικού, την απονομή πρωταθλήματος στους κιτρινόμαυρους και του Super Cup στους πράσινους υπήρξε και η στιγμή των βραβεύσεων με την ΕΠΣ Αρκαδίας να τιμά και να αναγνωρίζει πρόσωπα που έχουν δώσει τον δικό τους αγώνα για το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Συγκίνηση προκάλεσε ότι τιμητική πλακέτα υπήρχε και για κάποιους που έχουν φύγει από την ζωή αλλά ποτέ κανείς δεν τους έχει ξεχάσει όπως τον Σπύρο Τσάτσουλη από πλευράς Παναρκαδικού και τον Βασίλη Κοντογιαννόπουλο εκ μέρους του Νικηταρά Δολιανών με την ΕΠΣ Αρκαδίας να κρατάει ζωντανή την μνήμη τους.

Στόχος των βραβεύσεων ήταν να τιμηθεί η προσφορά ανθρώπων από το παρελθόν, το παρών αλλά και το μέλλον του Αρκαδικού ποδοσφαίρου ως μια ένδειξη αναγνώρισης σε μια ημέρα γιορτή για το ποδόσφαιρο του νομού μας.

Μεταξύ άλλων τιμητική πλακέτα έλαβαν ο αθλήατρος χειρούργος-ορθοπεδικός Γιώργος Τσιακωτός, ο ιατρός του Παναρκαδικού Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος, ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Τσιώσης και ο Μιχάλης Κόσσυβας για τις μαθητικές τους περσινές επιδόσεις , ο πρώτος σκόρερ της Α’ Αρκαδίας για την σεζόν 2017-2018 Ηλίας Ιατρίδης, ο Ηρακλής Βερβένων για τις λιγότερες κόκκινες κάρτες στο πρωτάθλημα παίρνοντας το βραβείο ήθους αλλά και ο «θρυλικός» Γιάννης Μαντζουράνης.

Μάλιστα ο «Εθνικάρας» με έδωσε το δικό του χρώμα στην εκδήλωση με ην ιαχή «Άρε Εθνικάρα» να δονεί το Δημοτικό γήπεδο Άστρους εισπράττοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα .

Βεβαίως εκτός από ανθρώπους των ομάδων και της ΕΠΣ Αρκαδίας το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΔΠ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ανιδιοτελής «εργάτες» του Αρκαδικού ποδοσφαίρου καθώς επίσης και πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τις βραβεύσεις και τον αγώνα για το Super Cup Αρκαδίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγκούρης τόνισε πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο θέαμα αλλά και αναγνώριση μέσω της ανάδειξης των πρωταγωνιστών της αγωνιστικής χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε.

Από την πλευρά του ο κ. Μπακούρης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρέλαβε τιμητική πλακέτα για τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη αναφέροντας πως η Περιφέρεια είναι αρωγός στον αθλητισμό και θα συνεχίσει να προσφέρει στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε στο AstrosNews.gr 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Βραβεύσεις και συγκίνηση στο Super Cup Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

KAI H ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. Ο ΤΣΑΚΩΤΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΧΑ ΧΑ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΑ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΤΕ ΒΡΕ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ...... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Ο ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΠΛΑΚΕΤΕΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΑΚΑΛΙ. ΜΠΡΡΡΑΒΟ ΤΟΥ.......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.