Βράβευσε τον Καραμαλέγκο ο Αρκαδικός (pics,vid)

Βράβευσε τον Καραμαλέγκο ο Αρκαδικός (pics,vid)

Μάρτιος 24, 2018 - 17:31
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος επέστρεψε για πρώτη φορά σαν αντίπαλος του Αρκαδικού με την διοίκηση του ΣΕΦΑ να τον βραβεύει πριν από τον τζάμπολ της αναμέτρησης με την Καστορία με τον ίδιο να γνωρίζει το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων από τις εξέδρες ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του στην ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρκαδικού

Η διοίκηση του Αρκαδικού πριν την έναρξη του αγώνα με την Καστοριά βράβευσε τον Γιάννη Καραμαλέγκο για την πενταετή προσφορά του στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης Καραμαλέγκος αποτελεί κομμάτι της οικογένειας του Αρκαδικού αφού μαζί ζήσαμε τις κορυφαίες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας μας με την άνοδο και την συμμετοχή της ομάδας μας στην Basket League.

Την βράβευση του Γιάννη Καραμαλέγκου πραγματοποίησε το μέλος της ιατρικής ομάδας Χρήστος Δεδούσης  με τον Αρκαδικό να εύχεται στον καλοθοσφαιριστή της Καστοριάς υγεία και επιτυχίες.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr - ο Αρκαδικός τίμησε τον Γιάννη Καραμαλέγκο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.