Βράβευσε Ηλιόπουλο, Κουμπούνη και Καλοπίση ο Πανηλειακός (pics)

Βράβευσε Ηλιόπουλο, Κουμπούνη και Καλοπίση ο Πανηλειακός (pics)

Φεβρουάριος 17, 2018 - 17:43
0 σχόλια

Ο Πανηλειακός έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια βρέθηκε και πάλι στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό ξανά για την Γ’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ηλείας να βραβεύει τρεις μεγάλες δόξες του παρελθόντος του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση του Πανηλειακού δεν ξέχασε τους Γιάννη Ηλιόπουλο, Παναγιώτη Κουμπούνη και Θανάση Καλοπίση που στα μέσα της δεκαετίας του 80’ φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα προβένοντας σε μια σπουδαία πράξη αναγνώρισης για τα όσα πρόσφεραν στην ομάδα της Ηλείας οι τρεις Αρκάδες παλαίμαχοι πια ποδοσφαιριστές.

Λίγα λεπτά πριν την σέντρα του αγώνα ο Γιάννης Ηλιόπουλος, ο Παναγιώτης Κουμπούνης και ο Θανάσης Καλοπίσης παρέλαβαν την επετειακή φανέλα του Πανηλειακού από ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας με τους φιλάθλους τόσο του Παναρκαδικού όσο και του Πανηλειακού να χειροκροτούν τρεις μεγάλες δόξες που αγωνιστήκαν και στις δύο αυτές ιστορικές ομάδες.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της βράβευσης η διοίκηση του Πανηλειακού τιμά και τον Δημήτρη Αλέμη για την προσφορά του στην ιστορική ομάδα του Πύργου ωστόσο ο «Αλεμάο» δεν βρέθηκε στο γήπεδο του Παναρκαδικού καθώς είναι στο εξωτερικό.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.