Βραβείο στον πρώτο σκόρερ του δεύτερου ομίλου της Β' Αρκαδίας Ηλία Βλάμη

Βραβείο στον πρώτο σκόρερ του δεύτερου ομίλου της Β' Αρκαδίας Ηλία Βλάμη

Μάιος 02, 2018 - 11:23
1 σχόλια

Με 15 τέρματα σε 21 αγώνες σε κανονική διάρκεια και μπαράζ ο Ηλίας Βλάμης του Ολυμπιακού Λεωνιδίου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Β' Αρκαδίας για την αγωνιστική σεζόν 2017-208.

Εκτός από τον προσωπικό τίτλο του πρώτου ''κανονιού'' της του δευτέρου ομίλου ο Ηλίας Βλάμης μαζί με την ομάδα του κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας και την άνοδο για την επιστροφή στα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας από την νέα σεζόν. Συνολικά πρώτος σκόρερ και των δύο ομίλων της Β' Αρκαδίας είναι ο Γιώργος Ζερβογιάννης της Κανδήλας.

Ο Ηλίας Βλάμης πραγματοποίησε μια άκρως παραγωγική χρονιά και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού Λεωνιδίου μέχρι την κατάκτηση του τίτλου ενώ κάποια από τα 15 συνολικά του γκολ ήταν εντυπωσιακά τέρματα μεγάλου βαθμού δυσκολίας και είναι ο ποδοσφαιριστής που σημείωσε τα περισσότερα για την χρονιά αυτή και στον όμιλο του.

Την Κυριακή 30 Απριλίου στο περιθώριο της φιέστας τίτλου του Ολυμπιακού στο Λεωνίδιο ο Ηλίας Βλάμης παρέλαβε το αναμνηστικό έπαθλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Τσαγγούρη και το μέλος κ. Πάπαλο.

Φωτογραφίεα: Nigel Copage - leonidion.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.