Βούτσης: Οι δύο κρατούμενοι στρατιωτικοί ξέρουν ότι η κράτησή τους είναι πολιτική

Βούτσης: Οι δύο κρατούμενοι στρατιωτικοί ξέρουν ότι η κράτησή τους είναι πολιτική

Μάιος 17, 2018 - 13:00
1 σχόλια

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, επικοινώνησε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, μετά την επίσκεψη του στις φυλακές, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο κ. Βούτσης ανέφερε στους γονείς ότι οι δύο αξιωματικοί βρίσκονται σε καλή κατάσταση και τηρούν ακμαίο το ηθικό τους, έχοντας αντιληφθεί ότι η κράτησή τους είναι πολιτική, τους συνεχάρη για τη στάση και την προσωπικότητα των παιδιών τους.

Ο πρόεδρος της Βουλής, στην επικοινωνία που είχε με τους γονείς των δύο Ελλήνων αξιωματικών, τους μετέφερε τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, του κοινοβουλίου και της πολιτείας, η οποία κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.

Ταυτόχρονα, τους διαβεβαίωσε ότι η Βουλή στέκεται δίπλα τους για τους στηρίξει σε ό,τι χρειαστούν και για να συνεχίσουν να κρατούν ψηλά το αίσθημα της αισιοδοξίας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ;ΑΓΩΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.