«Βουνό» η αρχή του Αστέρα στο νέο πρωτάθλημα

«Βουνό» η αρχή του Αστέρα στο νέο πρωτάθλημα

Ιούλιος 04, 2019 - 11:25
1 σχόλια

Όπως και στο περσινό πρωτάθλημα έτσι και στο νέο ο Αστέρας Τρίπολης έχει δύσκολη αρχή και βαρύ πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές της Super League της σεζόν 2019-2020.

Πριν ένα χρόνο η αρχή είχε γίνει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για να ακολουθήσει η ΑΕΚ την δεύτερη αγωνιστική στην Τρίπολη. Φέτος η αρχή θα γίνει στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ και πάλι δεύτερη αγωνιστική να έρχεται στην Τρίπολη.

Η συνέχεια αναμένεται να είναι το ίδιο απαιτητική καθώς την 3η αγωνιστική η αρκαδική ομάδα θα ταξιδέψει στα Πηγάδια για το παιχνίδι με την Ξάνθη, ακολουθεί ο Ατρόμητος στην Τρίπολη την 4η αγωνιστική, ακολούθως το "Γεντί Κουλέ" και ο ΟΦΗ την 5η αγωνιστική, επιστροφή στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την 6η αγωνιστική και ο Πανιώνιος στην Νέα Σμύρνη την 7η αγωνιστική.

Επίσης οι κιτρινομπλέ εκτός έδρας στον πρώτο γύρο τον Άρη στο Χαριλάου την 10η αγωνιστική και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την 12η αγωνιστική και τελευταία για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος της Super League.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ε και λοιπόν ;; Δηλαδή, με ποιον θα έπρεπε να παίξει με τον Ερμή Μερκοβουνίου για να είμαστε ευχαριστημένοι ? Ολες οι ομάδες της Σουπερλίγκας είναι ''βουνό'' και σαν τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, ανεξάρτητα αν παίζουμε στην αρχή στη μέση ή στο τέλος, αν θέλουμε να επιβιώσουμε ! Αν αρχίσουμε από την αρχή με μεμψιμοιρίες δεν κάνουμε χωριό .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.