Βουνό: Έκκληση κατοίκων για τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού (pics,vid)

Βουνό: Έκκληση κατοίκων για τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού (pics,vid)

Δεκέμβριος 05, 2018 - 11:00
0 σχόλια

Από το 2012 προσπαθούν οι κάτοικοι στο χωριό Βουνό στην Τεγέα να βγάλουν μία άκρη με την αρμόδιες υπηρεσίες, έτσι ώστε να τοποθετηθούν πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο χωριό τους.

Όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι  κ. Σταυρόπουλος και κ. Γιαννόπουλος, ορισμένοι δρόμοι στο χωριό είναι στο απόλυτο σκοτάδι.

Να αναφέρουμε ότι για το συγκεκριμένο έργο έχουν γίνει 5 μελέτες μηχανικών για ένα κομμάτι δρόμου όχι πάνω από 400 μέτρα.

Οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι, αναφέρουν οι κάτοικοι, και ζητούν επιτέλους να δοθεί ένα τέλος με τη γραφειοκρατία και να προχωρήσει το έργο.

Όπως ανέφερε ο κ. Ευάγγελος Σταυρόπουλος, αίτημα των κατοίκων της περιοχής είναι να φωτιστεί όλος ο δρόμος και όχι ένα μόνο τμήμα του.

Οι καθυστερήσεις αλλά και οι επιλογές των σημείων για να τοποθετηθούν οι πυλώνες, δημιουργούν μικροδιαφορές και διχάζουν το χωριό.

Ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι από το 2012 έχει αποστείλει αίτημα στον δήμο για να φωτιστούν οι οδοί που έχουν ανεπαρκή φωτισμό.

Είναι λάθος να τοποθετηθούν κολόνες φωτισμού σε κοντινές αποστάσεις

Οι κάτοικοι του χωριού νιώθουν παραγκωνισμένοι, καθώς δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν τη νύχτα στους δρόμους του χωριού, σημειώνοντας ότι δυσκολεύονται ακόμα και τα απορρίμματά τους να βγάλουν.

Πρέπει οι αρμόδιες αρχές να δώσουν μια οριστική λύση και να τοποθετήσουν επαρκή φωτισμό στο συγκεκριμένο κομμάτι το χωριού.

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Την τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού ζητούν οι κάτοικοι στο χωριό Βουνό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.