Βουλή της γκαζόζας

Βουλή της γκαζόζας

Ιανουάριος 31, 2019 - 12:23
2 σχόλια

Κοινοβουλευτική πλειοψηφία της γκαζόζας. Εκεί κατάντησε το ελληνικό κοινοβούλιο με τις μεθοδεύσεις του Αλέξη για να μείνει γατζωμένος στα έδρανα της εξουσίας του ώστε να μπορεί να πηγαίνει στην Κύπρο -ελπίζουμε το Κυπριακό να το έχει διαβάσει κομμάτι καλύτερα από το Σκοπιανό!-, να πιάνει κουβέντα με το διορισμένο ανώριμο παιδάκι πτι-Μανουέλ Μακρόν και να χαρακτηρίζει ακροδεξιούς φασίστες και άμυαλους κι από πάνω όλους όσοι διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Και μέσα στη Βουλή, να μετράνε τα κουκιά και αυτά να μην βγαίνουν, ώστε να πρέπει να κάνουν ονομαστική ψηφοφορία για τα πάντα, προκειμένου να περάσει κανένα νομοσχέδιο.

Όπως προχθές με το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ. Εδώ Φωκάς, εκεί Φωκάς, πού είναι ο Φωκάς; Ε, άφαντος ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν μαζεύτηκαν οι ψήφοι και ο Βαρεμμένος την ακύρωσε την ψηφοφορία!

Απολογήθηκε, λοιπόν, ο Φωκάς για την απουσία του: «Είχα πιει μια γκαζόζα και εκείνη την ώρα είχα πάει τουαλέτα».

Εκεί φτάσαμε: να εξαρτάται η δεδηλωμένη της κυβέρνησης από τις αντοχές της φούσκας του Φωκά!


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.