Βόσνος: Υπόδειγμα δημιουργικού προβληματισμού οι προτάσεις του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας

Βόσνος: Υπόδειγμα δημιουργικού προβληματισμού οι προτάσεις του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας

Απρίλιος 02, 2019 - 08:52
0 σχόλια

Δημήτρης Βόσνος- YποψήφιοςΔήμαρχος Τρίπολης: Εξαιρετικές οι προτάσεις του Συλλόγου Εστιατόρων Αρκαδίας- Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τις λύσεις που θα δώσουν πνοή στον τόπο μας

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον Σύλλογο Εστιατόρων Αρκαδίας, για τις άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις του, για την αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών του νομού μας.

Οι προτάσεις αυτές αποτελούν υπόδειγμα δημιουργικού προβληματισμού που θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένες  εφαρμόσιμες και σοβαρές λύσεις. Είναι παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους επαγγελματικούς φορείς.

Είναι προφανές ότι θασκύψουμε όλοι με μεγάλη προσοχή, να αναζητήσουμε μαζί τους τρόπους για την καλύτερη προώθηση και υλοποίηση των προτάσεων αυτών.

Ο Δήμος στο μέτρο που του αναλογεί θα συμβάλλει καθοριστικά για την σύνταξη μελετών, την εξεύρεση χώρων, τη γρήγορη αδειοδότηση όπου χρειάζεται, για τις απαραίτητες υποδομές στους χώρους που θα επιλεγούν (ύδρευση, αποχέτευση, φωτισμός, οδοποιϊα), για την οργάνωση, προβολή και ενεργοποίηση φορέων, για την μέγιστη δυνατή επιτυχία.
Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ότι μπορούμε για την αναβάθμιση της επισκεψιμότητας και των τουριστικών υπηρεσιών της πόλη μας.

Με την βοήθεια όλων μας ο Δήμος Τρίπολης θα γίνει τουριστικός  και πολιτιστικός πόλος έλξης και θα δώσει λύσεις στην επισκεψιμότητα και νέα πνοή στον τόπο μας!

Δελτίο Τύπου

Επόμενο άρθρο
Μνήμη

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.