Βόσνος: Ο αγώνας για το πανεπιστήμιο συνεχίζεται

Βόσνος: Ο αγώνας για το πανεπιστήμιο συνεχίζεται

Απρίλιος 18, 2019 - 09:36
0 σχόλια

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε την ενημέρωση του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή σχετικά με το τι έγινε στη συνάντηση με τον Κώστα Γαβρόγλου στο υπουργείο Παιδείας, την Τετάρτη 17 Απριλίου στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης, ο επικεφαλής τηε παράταξης «Για την Τρίπολη» Δημήτρης Βόσνος ανέφερε τις δηλώσεις του κ. Γαβρόγλου σε τηλεοπτικό δίκτυο, ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μία διαφωνία ανάμεσα στην αντιπροσωπεία του Δήμου και των εκπαιδευτικών και του υπουργείου, που έχει να κάνει μόνον με τα έτη φοίτησης στη Σχολή Πληροφορικής.

Αύριο μπορεί να φύγουν ακόμα και οι λίγοι που θα έχουν μείνει στην Τρίπολη και να πάνε στην Πάτρα. Είναι ένα νομοσχέδιο που η τελική πρόταση μάς πετάει το κόκκαλο της Νοσηλευτικής, αλλά ουσιαστικά δημιουργεί προϋποθέσεις για να μπει ταφόπλακα στις σχολές μας.
 

«Ο αγώνας συνεχίζεται. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Να πάρουμε μια απόφαση τώρα και να την πάμε στον Δραγασάκη κάτω. Είμαστε μπροστά σε ιστορικές αποφάσεις.»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.