Βορίδης: Ξένους θα βάζαμε στα νοσοκομεία;

Βορίδης: Ξένους θα βάζαμε στα νοσοκομεία;

Νοέμβριος 27, 2019 - 19:10
1 σχόλια

Ω, παίδες Τριπολίτες, ο Μάκης Βορίδης πάει από το καλό στο καλύτερο. Δεν του έφτανε το «κράξιμο» που έφαγε και το επιτίμιον της τριήμερης αποχής από δηλώσεις για εκείνη την «αναγκαστικότητα» που ξεστόμισε, και γι' αυτό πέταξε ακόμα μία κυνική ομολογία, που όμως θα φέρει νέο «κράξιμο».

Μιλώντας στο Open, ο υπουργός  δήλωσε: «Προφανώς εγκαλούμαστε γιατί δεν διορίσαμε ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ» και αναρωτήθηκε «ποιους να βάλουμε; τους ξένους;».

Μάκη, σύμφωνοι. Έτσι δούλευε το κράτος και έτσι θα συνεχίσει, προφανώς, να δουλεύει αλλιώς τα κόμματα θα πρέπει να αποκτήσουν «μπαλάκια» και να πείθουν με επιχειρήματα και όχι με ρουσφέτια τον κόσμο να ψηφίζει. Και άντε, τώρα, να βρεις θέσεις και προτάσεις!

Για να μην πω για «μπαλάκια»...

Αλλά, βρε αγόρι μου, ο Κυριάκος προσπαθεί να μετριάσει τις εντυπώσεις από τους διορισμούς 80χρονων, κουμπάρων και... νηπιαγωγών στα δημόσια νοσοκομεία, κι εσύ το παραδέχεσαι έξω από τα δόντια;..

Πρόσεχε, διότι έρχεται αξιολόγηση μετά τα Χριστούγεννα...

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ . ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΟΣΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ . ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.