Βορίδης: Οι παράνομοι μετανάστες δεν δικαιούνται ανθρωπιστικής βοήθειας

Βορίδης: Οι παράνομοι μετανάστες δεν δικαιούνται ανθρωπιστικής βοήθειας

Οκτώβριος 01, 2019 - 10:41
12 σχόλια

Οι παράνομοι μετανάστες δεν δικαιούνται ανθρωπιστικής βοήθειας. Αυτό ξεκαθάρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Alpha.

Ο κ. Βορίδης επεσήμανε: «Η ανάλυση των συγκεκριμένων ροών είναι 65% Αφγανοί, 15% από χώρες της Αφρικής, 10% από την Τυνησία, το Μαρόκο κλπ, υπάρχουν Τούρκοι που ζητούν άσυλο γιατί διώκονται από τον Ερντογάν και οι Σύροι είναι πλέον ελάχιστοι. Αυτοί λοιπόν είναι παράνομοι μετανάστες και δεν δικαιούνται ανθρωπιστικής προστασίας. Έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία πρέπει να γίνουν σεβαστά κατά την εξέταση της αιτήσεως του ασύλου, αλλά ως εκεί. Αυτό που θα πρέπει να κριθεί είναι ο ακριβής νομικός χαρακτηρισμός που θα τους δοθεί. Αν είναι πρόσφυγες ή μετανάστες. Σε περίπτωση που είναι παράνομοι μετανάστες, που αυτό δείχνει το προφίλ τους, θα πρέπει να επαναπατριστούν, άρα και ορθώς μιλάμε για μεταναστευτικό».


12 Σχόλια

Θα τον διαγράψει ο Μητσοτάκης γιατί αυθαδιάζει κατά του παγκοσμίου συμφώνου ελεύθερης μετανάστευσης.

Που είδες γραμμένο ότι υπάρχει "Παγκόσμιο Σύμφωνο Ελεύθερης Μετανάστευσης"

ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ https://www.cnn.gr/news/kosmos/story/157734/egkrithike-to-pagkosmio-symfono-gia-ti-metanasteysi

Πάντως του αναγνωρίζω ότι έχει δίκαιο στο σημείο αυτό. Απλά δεν του δείχνεις εμπιστοσύνη του αποστάτη γιατί μπορεί να είναι βαλτός για να χαιδέψει τα αυτιά των πατριωτών που την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από την ΝΔούλα, τώρα που αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ο φίλος του ο Άδωνης ότι ο Μητσοτάκης θα στείλει στην ενδοχώρα 45.000 λαθρό για να αποσυμφορέσει τα νησιά μέσα στους επόμενους μήνες.

Το κράτος έχει συνέχεια θα πει ο Κούλης και τηρήσει τη συμφωνία. Θα κρατήσει όλους τους λαθρό που έρχονται. Άλλωστε ο κουμπάρος του ο Μπους είχε κηρύξει την έναρξη της ΝΤΠ που θέλει την λαθρομετανάστευση για φθηνό εργατικό δυναμικό.

Μιλάμε για διαστρέβλωση. Αλλο βοήθεια που δεν είπε και βάλατε στον τίτλο σας, και άλλο στήριξη ή προστασία. Λόγω βοήθειας είναι ζωντανοί γιατί τους μαζεύουν στη θάλασσα. Μπράβο ακόμη μια φορά για την επαγγελματική σας επάρκεια!

Οbserver μου αρέσει όπως τα λες: (Τέτοιες) συμφωνίες είναι για να καταπατούνται. Σωστός. Έτσι θα κάνουμε και στην συμφωνία των Σκοπίων όταν αύριο θα φύγετε εσείς και θα ήμαστε εμείς οι εθνικιστές κυβέρνηση. Άλλωστε πρώτοι οι Σκοπιανοί την καταπάτησαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.