Βόρεια Κυνουρία: Γιατί «άναψαν τα αίματα» λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ (vid)

Βόρεια Κυνουρία: Γιατί «άναψαν τα αίματα» λίγο πριν από το τέλος της συνεδρίασης του ΔΣ (vid)

Απρίλιος 01, 2019 - 17:00
1 σχόλια

Όταν ολοκληρώθηκαν οι τοποθετήσεις και οι δευτερολογίες κατά την τρίωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας την Κυριακή 31 Μαρτίου με μοναδικό θέμα την έγκριση απόκτησης οικοπέδων για την επέκταση του υφιστάμενου Δημαρχείου, προκειμένου να επωφεληθεί ο Δήμος από τα χρήματα που διατίθενται για αυτόν τον σκοπό από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος, και λίγο πριν από την ψήφιση του θέματος, ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά και στον κ. Παινέση, όταν ο τελευταίος έκανε μια παρέμβαση που προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου, ο οποίος εξανέστη, λέγοντας ότι ο κ. Παινέσης αγνοούσε ένα βασικό σημείο της εισήγησής του αλλά και της εισήγησης της Επιτροπής Διαβούλευσης, παρά το γεγονός ότι είναι μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής.

«Για να αποδείξω σε όλους ότι ο κ Παινέσης έκανε μια φθηνή προσπάθεια για να δημιουργήσει εντυπώσεις, για να ξέρει τι θα πει μετά στα καφενεία, θα σας πω τι λέει η πρόσκληση του ΦιλόΔημου: Η δυνατότητα της ανέγερσης νέων δημαρχιακών κτιρίων δίνεται σε Δήμους που δεν έχουν κτίριο δημοτικό μέσα στην έδρα τους ή σε ακτίνα 20 χλμ. Από αυτήν. Ο δικός μας ο Δήμος έχει ιδιόκτητο Δημαρχείο στην έδρα του», ξεκαθάρισε ο δήμαρχος.

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Συνεδρίαση ΔΣ 31/3 (1)


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.