«Βόμβα» στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία στην Τρίπολη

«Βόμβα» στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία στην Τρίπολη

Ιούνιος 24, 2016 - 14:00
3 σχόλια

Έφεση από πρόεδρο και εισαγγελέα κατά της απόφασης των ενόρκων για τη δολοφονία του Θ.Π.

Εξελίξεις υπάρχουν για την υπόθεση της δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία Θ.Π. που βρέθηκε δολοφονημένος το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου 2014 στην Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο Σπάρτης σε 14,5 χρόνια για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

O κ. Ιωάννης Γκρίτζαλης, συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου είχε μιλήσει στο ArcadiaPortal αναφέροντας ότι σε αυτό το δικαστήριο αναγνωρίστηκε ως ελαφρυντικό ο πρότερος έντιμος βίος του κατηγορουμένου.

Συγκεκριμένα η ποινή η οποία του υποβλήθηκε είναι 12 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, 3 χρόνια για οπλοφορία και τέλος 2 χρόνια για οπλοχρησία. 

Όπως πληροφορήθηκε το Arcadia Portal, κατατέθηκε έφεση από τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του δικαστηρίου της Σπάρτης κατά της απόφασης των ενόρκων που καταδίκασαν τον κατηγορούμενο σε 14,4 χρόνια κάθειρξης και η υπόθεση θα οδηγηθεί στο εφετείο Ναυπλίου.

Ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει τα εξής για το χρονικό της υπόθεσης τον Δεκέμβριο του 2014:

Βρέθηκε στο γραφείο του θύματος, και συγκεκριμένα στο γραφείο του που βρίσκεται στον ημιώροφο της οδού Ουάσινγκτον 36 στην Τρίπολη την Κυριακή 26 Οκτωβρίου, μεταμφιεσμένος. Παρουσιάστηκε ως δήθεν αυτόπτης μάρτυς μιας φθοράς την οποία είχε προκαλέσει το θύμα στην τζαμένια πόρτα πολυκατοικίας του κατηγορουμένου στην οδό Αυγής 9. Το θύμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατηγορουμένου, είχε προκαλέσει φθορές σε ιδιοκτησία του κατηγορούμενου.

Ο κατηγορούμενος μετέβη στο γραφείο που διατηρούσε το θύμα, πεπεισμένος ότι εκείνος είχε προκαλέσει τη φθορά, και παρουσιάστηκε σαν μάρτυρας ο οποίος είχε δει το περιστατικό και ήθελε να επισημάνει στο θύμα ότι τον έχει δει και ότι αν δεν σταματούσε, θα ενημέρωνε τον ιδιοκτήτη. Τότε, το θύμα τού επιτέθηκε με γροθιές, ενώ βρισκόταν στον διάδρομο του γραφείου.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.