«Βόμβα» με Τσιόγκα η Τεγέα

«Βόμβα» με Τσιόγκα η Τεγέα

Σεπτέμβριος 10, 2016 - 16:50
15 σχόλια

Μία από τις πιο δυνατές κινήσεις της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε σε επίπεδο τοπικού ποδοσφαίρου Αρκαδίας  πραγματοποίησε η ομάδα του Α.Ο. Τεγέας κάνοντας δικό της για την νέα αγωνιστική χρονιά τον Δημήτρη Τσιόγκα.

Ο πολύπειρος μεσοαμυντικός και κατά σειρά ετών αρχηγός του Παγγορτυνιακού με μακρά θητεία στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας αλλά και Εθνικών κατηγοριών ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την διοίκηση τoυ Α.Ο. Τεγέας και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας την πράσινη φανέλα.

Η μεταγραφή του Δημήτρη Τσιόγκα στον Α.Ο.  Τεγέας αναμένεται να δώσει ακόμα μία ποιοτική λύση στα χέρια του Γιώργου Κυριακόπουλο στο μεσοαμυντικό παιχνίδι της ομάδας του καθώς στην μηχανή τους οι πράσινοι βάζουν έναν έμπειρο και με πολλές παραστάσεις ποδοσφαιριστή που γνωρίζει άριστα τις απαιτήσεις της Α' Αρκαδίας.

Η φιλοσοφία του Α.Ο. Τεγέας που έχει να κάνει με το «πάντρεμα» έμπειρων ποδοσφαιριστών με νέους ταλαντούχους από τα φυτώρια της ομάδας είναι δεδομένη  και φαίνεται να συνεχίζεται με τους πράσινους να διαθέτουν ένα πολύ ικανό ρόστερ ενόψει των υποχρεώσεων τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο Αρκαδίας.

Ο Δημήτρης Τσιόγκας αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή του Α.Ο Τεγέας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο μετά τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο επίσης από τον Παγγορτυνιακό, τον Αλέξανδρο Κωτσιόπουλο από τα τμήματα ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης και τον Βασίλη Σεφέρη από τον Άρη Τρίπολης. 

Ειδήσεις: 

15 Σχόλια

παλι καλα να ξεβρωμισει ο παναρκαδικος και να ανοιξει ο δρομος για κατι καλο!

ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΓΕΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 60 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΄΄ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ΄΄ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΤΕΓΕΑ ΕΙΧΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΑΝ ΣΥΧΝΑ.ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Γορτυνία No.2 !!!! Στην θέση του πλαντζα ;

Αυτος ο παιχτης οπου παει δημιουργει προβληματα. Κατα καιρους ολοι θυμομαστε τα επισοδεια που ειχε κανει με την Δοξα Μεγαλοπολης. Θα μπορουσε η Τεγεα να βρει κατι πολυ καλυτερο αν κ απ' οσο ξερω εεχει νεα παιδια που μπορουν να παιξουν πολυ καλυτερα απ' αυτον τον βετερανο ο οποιος απο τα 20 παιχνιδια στα μισα θα ειναι τραυματιας με θλασεις στους δικεφαλους κ στα αλλα εκτος λογω καρτων. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα ζητημα αν παιξει 3 με 4 παιχνιδια. Απορω ποιος τον επελεξε να 'ρθει στην ομαδα μας.

Τελικα ο Γορτυνιος προπονητης που πηρε η Τεγεα εφερε ολους τους κολλητους του και τα τεγεατακια που αξιζει να παιξουν στην ομαδα θα μεινουν εκτος εντεκαδας. Παλι η επιλογη του τζαμπα παιχτη οπως και του τζαμπα προπονητη θα αποδειχτει καταστροφικη στο τελος της σεζον. Η ομαδα θα γινει σαν τον Παγορτυνιακο απου εδω και τρεις χρονιες σωζεται την τελευταια αγωνιστικη.

Η Τεγεα απο προτυπη ομαδα που ηταν ,αρχισε να μαζευει παλεμαχους κτλ.Τοσα παιδια εχετε απο την παιδικη ομαδα .Ποιος αποφασιζει τελικα τετοιες μεταγραφες?

Που το βρηκατε αυτο το κελεπουρι να παμε να βρουμε και εμεις για την δικη μας ομαδα?και κατι αλλο, αυτοσ ειναι πανω απο 40 μπορει να παιζει????

Οποιος παιζει με την φωτια στο τελος καιγετε.Προσεχτε Τεγεατες γιατι εμεις την πατησαμε αλλα τωρα είναι αργα…,

Θα μας τρελανετε ολους στο τελος με αυτά που βλεπουμε και ακουμε.Ξεχασατε όταν ηταν αντηπαλος της ομαδα μας τι ελεγε και εκανε κατά την διαρκεια του αγωνα και μετα την λειξη?Απορω πραγματικα τι σας ωθισε να επιτρεψετε να γινει αυτή η μεταγραφη στην ιστορικη ομαδα της Τεγεας.Ηομαδα εχει ταλαντουχα παιδια που είναι πολύ καλητεροι παιχτες αλλα το βασικοτερο πολλα χρονια νεοτεροι.Αυτος του χρονου λογο ηλικειας σταματα να παιζει .

Ρε παιδια ο ανθρωπος για 'αποσυρση' θα πηγαινε φετος αλλα εχει εξοδα αυτη την περιοδο & καπως πρεπει να τα βγαλει...χαχαχαχαχαχ.εγω ενα εχω να πω περα απο την πλακα.μονο και μονο που αντεχει σε αυτη την ηλικια να τρεχει εστω και 40 λεπτα,δειχνει σε τι καλη σωματικη κατασταση βρισκεται.αλλοι 20αρηδες σερνονται και εχουμε πολλα παραδειγματα...

μια χαρα ειναι ο τσογκας και πολλη εμπειρος αν δεν κανει το βλεπει ο προπονητης εσας τη σας πειραζει που σταζεται χολη ρε ολοι εξυπνοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.