«Βόμβα» με Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί ο Αστέρας (vid)

«Βόμβα» με Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί ο Αστέρας (vid)

Ιούνιος 18, 2019 - 08:15
1 σχόλια

Οι μεταγραφικές βόμβες του Αστέρα Τρίπολης άρχισαν να σκάνε και όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγες ώρες εδώ από το ArcadiaPortal.gr η εβδομάδα αυτή που διανύουμε αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καυτή.

Η αρχή γίνεται με τον Σέσκ Ρεχίς Κρεσπί να προβάρει την κιτρινομπλέ φανέλα και ουσιαστικά να ανοίγει τον μεταγραφικό χoρό όντας η πρώτη βόμβα από αυτές που θα ακολουθήσουν στην συνέχεια τις επόμενες ημέρες.

Έτσι λοιπόν η αρκαδική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Σέσκ Ρεχίς Κρεσπί με την είδηση να γνωστοποιείται τα ξημερώματα της Τρίτης 17 Ιουνίου με τον Ισπανό να είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής και να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί είναι 22 ετών, είναι Ισπανός και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα άκρα και πίσω από τον φορ ενώ την περσινή σεζόν με την φανέλα της Βιτόρια σημείωσε 12 τέρματα.

Ο Ισπανός άσος ανήκει στην Έιμπαρ ομάδα που αγωνίζεται ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις και τις τρεις τελευταίες χρονιές έχει πετύχει συνολικά 29 γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης να αποκτά έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία που παράλληλα τον συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις.

Ειδήσεις: 
Video: 

Xesc Regis reviu el seu debut a Primera amb l’Eibar


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τεράστια βόμβα τι να σου πω ......βάλε το χερι στην τσέπη προοδρε αλλιως σταματά να πουλάς παραμύθια .ουτε η μάνα του δεν τον ξερει αυτον

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.