«Βόμβα» με Ροτζέριο Μάρτινς ο Αστέρας Βλαχιώτη

«Βόμβα» με Ροτζέριο Μάρτινς ο Αστέρας Βλαχιώτη

Ιανουάριος 24, 2020 - 14:31
0 σχόλια

Κόλπο γκρόσο από τον Αστέρα Βλαχιώτη που ήρθε σε συμφωνία με τον Ροτζέριο Μάρτινς και ουσιαστικά άναψε το φυτίλι στην πιο δυνατή μεταγραφή της ομάδας της Λακωνίας στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο γνωστός και αγαπητός στο Αρκαδικό κοινό από την θητεία του Αστέρα Τρίπολης Βραζιλιάνος Ροτζέριο Μάρτινς θα αγωνίζεται στην πρωτοπόρο ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη και το πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το βιογραφικό του Ροτζέριο Μαρτινς

Ο Ροτζεριο γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1984 και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας την αγωνιστική περίοδο 2005-2006 και συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο του Αστέρα Τρίπολης από τη Γ’ Εθνική ως και τη Super League, έχοντας συνολικά σε τρία χρόνια 13 γκολ σε 76 συμμετοχές, σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια σεζόν (2008-2009) στον Εργοτέλη κι άλλη μια (2009-2010) στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου μάλιστα είχε μια «γεμάτη» χρονιά, με 20 τέρματα σε 34 αγώνες. Έτσι, το 2010 επέστρεψε στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έμεινε για άλλες δύο περιόδους, προσθέτοντας ακόμη 50 συμμετοχές και 5 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στο βιογραφικό του με την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο Λεβαδειακός, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για δύο σεζόν (2012-2013 και 2013-2014), με συνολικά 13 τέρματα σε 69 παιχνίδια στη Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το 2015 Rogerio Martins ξεκίνησε τη χρονιά στη Νίκη Βόλου όπου στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, πάντως, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας, μάλιστα, και 1 γκολ, απέναντι στον Πανθρακικό, στο ματς για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ακολούθησε η Κυπριακή ομάδα του Αρη Λεμεσού για να αγωνιστεί μερικούς μήνες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας για λογαριασμό της Ορουμπαχ και στη συνέχεια να επιστρέψει στη χώρα μας και να φορέσει τη φανέλα της Δόξας Δράμας έχοντας 24 παρουσίες και 4 τέρματα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.