«Βόμβα» με Χατζόπουλο πυροδότησε ο Ερμής Κιβερίου

«Βόμβα» με Χατζόπουλο πυροδότησε ο Ερμής Κιβερίου

Αύγουστος 02, 2017 - 10:49
5 σχόλια

Ελεύθερος από τον Παναρκαδικό και υπογράφει στο Κιβέρι ο Χατζόπουλος

Ο Νίκος Χατζόπουλος είναι και επίσημα ελεύθερος από τον Παναρκαδικό και έτοιμος να ανοίξει μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και πάλι σε ομάδα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μετά την περιπέτειά του με το τριφύλλι όπου από τα μέσα της περσινής χρονιάς τέθηκε εκτός πλάνων για αδιευκρίνιστους μέχρι τώρα λόγους, έκλεισε και τυπικά το κεφάλαιο Παναρκαδικός και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Κιβερίου για χάρη του τοπικού Ερμή που επέστρεψε στα σαλόνια της Γ' Εθνικής.

Ο δυναμικός Αρκάς στόπερ με την πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή σε Super League, Football League και Γ' Εθνική τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι της κατηγορίας, με πολλές ομάδες να τον πολιορκούν και να επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους.

Ο Ερμής Κιβερίου με συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης κατάφερε με το πλάνο του και τον ρόλο που αναμένεται να του δώσει στη νέα ομάδα που δημιουργεί να πείσει τον Νίκο Χατζόπουλο να πει το μεγάλο «ναι» και έτσι μετά και το τυπικό τέλος της συνεργασίας του με τον Παναρκαδικό να αποτελέσει μέσα στις επόμενες ώρες την πιο δυνατή καλοκαιρινή του μεταγραφή.

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Χατζόπουλος θα επιστρέψει ως αντίπαλος του Παναρκαδικού στην Τρίπολη τη νέα αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα του Ερμή Κιβερίου μιας και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

το νικο οπως και αλλα παιδια τα εφαγε το συναφι αλλα φτανει και το δικο τους τελος εχουμε ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ θελω να πιστευβ Αστρος θα μεινεται μονοι ο διαιτητης ο μαθηματικος ο ζελεδακιας η τεχνικος διευθυντης θα σας ξεβρασει η γη της αρκαδιας γιατι εισαστε ασχετοι και εμπαθεις οσο για το site εχω να πω χρειαζεται και λιγο κριτικη ρε παιδια οχι ολο yes μη μου το χαλατε μερικες φορες τι θα σας κανουν

Γεια σου ρε Μεγαλε Αρκα γατονι εισαι εσενα χρειαζεται η Αρκαδια εδωσες τη λυση η την ευχη σου γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις με το σχολιο σου Καλυτερα να βλεπουμε Ερμη Κιβεριου απο Αστερα και Παναρκαδικο δεν καταλαβαινω ρε Αρκα ρε Αρκα τι εννοειες πουλακι μου αν σε ενοχλει ο ζελες μην βαζεις εσυ!!!!

Η διοικηση του παναρκαδικου θα βγαλει ανακοινωση για τον παικτη??θα μας εξηγησει και για ποιον λογο τον εδιωξαν απο τον μαρτη??εχουμε καλυτερους???μονοι σας θα παιζετε κ εσεις οπως κ ο αστερας.η τριπολη τρωει τα δικα της παιδια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.