Βόλτα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Τρίπολη (pics,vid)

Βόλτα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 11, 2018 - 09:39
0 σχόλια

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου που ήταν στις 3 Ιουνίου και σε συνέχεια της αναβληθείσας ποδηλατάδας λόγω κακοκαιρίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου η βόλτα με τα ποδήλατα στην Τρίπολη.

Λάτρεις του ποδηλάτου όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πετρινού έξω από το ''Μαλλιαροπούλειο Θέατρο'' και ξεκίνησαν την όμορφη ποδηλατική τους βόλτα στην πόλη απολαμβάνοντας ένα διαφορετικό Κυριακάτικο απόγευμα συντροφιά με το αγαπημένο τους όχημα.

Στόχος όπως αποκάλυψαν και οι διοργανωτές είναι ο κόσμος να βγει από το σπίτι του και να εμπιστευθεί ακόμα περισσότερο το ποδήλατο που αποτελεί ένα μοναδικό μέσω μεταφοράς χωρίς να ρυπαίνει την ατμόσφαιρα.

Η πόλη της Τρίπολης έχει μακρά ποδηλατική παράδοση και αυτό είναι κάτι που συνεχίζεται με το δίκυκλο αυτό όχημα να συνεχίζει και στις ημέρες μας να αποτελεί ένα αξιόπιστο και ευχάριστο μέσω μεταφοράς για πολλούς συμπολίτες μας.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν ο πρόεδρος του ΕΟΣ Τρίπολης Στέφανος Γκουτζιούλης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο  αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος και ο Γεώργιος Φαρφαράς υπεύθυνος της ΚΟΙΝΣΕΠ Πράσινες Διαδρομές τονίζοντας την αξία της ημέρας και του ποδηλάτου με τον ποδηλατόρομο να είναι το μεγάλο στοίχημα για τα επόμενα χρόνια για την πόλη.

Να σημειωθεί επίσης ότι εκτός από απλούς πολίτες με το ποδήλατο τους στην εκδήλωση της ποδηλατάδας συμμετείχαν και μέλη της αγωνιστικής ομάδας του Ομίλου ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Βόλτα με το ποδήλατο στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.