Βολές Τατούλη κατά Μητσοτάκη και Σαμαρά (vid)

Βολές Τατούλη κατά Μητσοτάκη και Σαμαρά (vid)

Ιούνιος 05, 2019 - 20:40
6 σχόλια

Αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ Κώστα Βλάση και τον κ. Παναγιώτη Νίκα τον νέο περιφερειάρχη που θα αναλάβει καθήκοντα από τον Σεπτέβριο άφησε ο νυν περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Στα λεγόμενά του ο κ. Τατούλης στάθηκε στην συμπεριφορά που κράτησαν οι παραπάνω στην προεκλογική περίοδο, τονίζοντας ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές που δεν πρέπει να παραβιάζονται, κάνοντας λόγο για δημιουργία βεντέτας.

Ο κ. Τατούλης άφησε να εννοηθεί ότι οι παραπάνω άνδρες ένωσαν τις δυνάμεις τους  προκειμένου η αυτοδιοίκηση να γίνει υποχείριο όργανο της κάθε κυβέρνησης, του κάθε κόμματος και βουλευτή.

Στην προεκλογική διαδικασία το μόνο που ακούστηκε ήταν προσωπικές ύβρεις, ήταν μόνο ο καταγγελτικός λόγος , ήταν η κινητοποίηση ενός προέδρου που σίγουρα θα είναι ο νέος πρωθυπουργός, ενός τέως πρωθυπουργού ο οποίος δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα για την Πελοπόννησο και χρησιμοποίησε το δικό μας έργο για δικό του

Τα στελέχη της πελοποννησιακής κοινωνίας αλλά και της «Νέας Πελοποννήσου» δέχονταν πιέσεις, παραβιάζοντας έτσι την δημοκρατική λειτουργία, είπε.

Τους άκουσα και τους είδα και ντράπηκα, είπε, αναφερόμενος στην συνέντευξη τύπου του κ. Νίκα,  «έβλεπα τον νέο περιφερειάρχη να έχει την ανάγκη από τον βουλευτή» πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για τον Κώστα Βλάση που βρέθηκε στο πλευρό του κ. Νίκα κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Άκουσα μια αυθάδεια με τον βουλευτή, να αναφέρει ότι θα συγκυβερνήσουν την περιφέρεια και το λέω στους πολίτες ότι αυτές οι απόψεις είναι επικίνδυνες και δεν λειτουργούν σύμφωνα με τον νόμο και είναι μια ντροπή για το ελληνικό κοινοβούλιο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι εκεί

Video: 

ArcadiaPortal.gr Βολές Τατούλη κατά Μητσοτάκη, Σαμαρά Βλάση


6 Σχόλια

Εδω στην Πελοποννησο σε ειχαμε για ΧΙΠΥ Μα τώρα βλέπω Οδικώς .. να οδευεις εις την.. ΚΡΗΤΗ

Της μικρης ......... της φταινε οι τριχες. Πολύ μα πολύ μικρός!

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό κ. Πέτρο και εναντίον της Πελοποννήσου αλλά και της Αρκαδίας.........ο κ.κ. τέως πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της ΝΔ είχε πει για όλους τους Έλληνες το περίφημο <<στα τέσσερα>>........ συγκυβέρνηση ήταν αν θυμάμαι....

Γιατί τόσο βρώμικος πόλεμος στην οικογένεια του Πέτρου; ποιους ενόχλησε; αυτούς που κοιμούνται ίσως.... ?δεν γράφω περισσότερα......., πόσοι ψήφοι θα χαθούν από την ΝΔ στην Πελοπόννησο για χατήρι ....ξέρετε κάποιου τέως.

Κανένας δεν χάνεται. Χάθηκε μόνο ***ου συστήματος Τατουλη. Επιτέλους τέλος. Ζήτω η ελεύθερη Πελοπόννησος. Είναι νίκη ΟΛΩΝ των κομμάτων. Παρακαλώ ενημερώστε ποτέ θα γίνουν τα πολιτικά 40 για να παρευρεθούμε.

Δειξτε λιγο πολιτικο πολιτισμο και σεβαστειτε τις επιλογές των πολιτών. Τους προβάλλετε όταν καταφέρεστε εναντίον των επιλογών τους. Νομίζετε ότι μπορούν να τους επιβάλουν οι κομματικοί το τι θα ψηφίσουν σε μια μυστική ψηφοφορία;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.