Βολές Κωνσταντινόπουλου σε Τσακαλώτο για την Τούμπα

Βολές Κωνσταντινόπουλου σε Τσακαλώτο για την Τούμπα

Φεβρουάριος 17, 2017 - 11:07
1 σχόλια

Μετά την σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν 18 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τον ορισμό των αρχαιολογικών χώρων στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, έρχεται με νέα «πυρά» ο υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας.

Μπορεί, όπως λέει ο κ. Κωνσταντινόπουλος, το γραφείο του Υπουργού να επικαλείται φόρτο εργασίας  και να τρενάρει... την απάντηση για το Ελληνικό...

Ο βουλευτής Αρκαδίας καυτηριάζει την απουσία του κ. Τσακαλώτου κοινοποιώντας στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με τον Υπουργό ο οποίος βρίσκεται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέροντας

Μου τηλεφώνησαν από το γραφείο του κ. Τσακαλώτου και μου είπαν ότι λόγω φόρτου εργασίας ,δεν μπορεί να έρθει στη Βουλή να απαντήσει σε ερώτηση μου για το Ελληνικό!
Είχε τόσο φόρτο που πετάχτηκε μέχρι τη Θεσσαλονίκη... Ντροπή !

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια που ακλουθούν μετά την ανάρτηση είναι πολλά και ποικίλα. (δείτε ΕΔΩ)

Για το ιστορικό της υπόθεση: 

«Εδώ και εβδομάδες, με πρωτοβουλία της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, έχει κατατεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής και στους Προέδρους των αρμόδιων Επιτροπών, επιστολή από κοινού με τις Κ.Ο. της ΝΔ, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων, με το αίτημα για σύγκληση κοινής συνεδρίασης των Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου, Οικονομικών Υποθέσεων και Μορφωτικών Υποθέσεων σχετικά με την πρόοδο της τεράστιας επένδυσης, ύψους 8,2 δις ευρώ, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. 

Επιπλέον, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Τσακαλώτος δεν έρχεται στη Βουλή να απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις που καταθέτω για το συγκεκριμένο θέμα. Εδώ και δύο εβδομάδες έχουμε επισημάνει ότι ένας υπάλληλος του Δασαρχείου και η Αρχαιολογία σταματούν την επένδυση, με την ανοχή και τη βοήθεια της Κυβέρνησης. Δεν πέρασαν λίγες μέρες και επιβεβαιωθήκαμε από την ερώτηση των 18».


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οι πασόκοι στη σουίτα του Κόκκαλη (Χόνεκερ) οι μεταπασόκοι στου Ιβάν (Πούτιν). Διακριτικότης ουδεμία γιατί τα μπάζα που τους ψηφίζουν δεν έχουν αναστολές περί την διάκριση των εξουσιών και τα τοιαύτα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.