Βόλεϊ: Ευνοούνται τα Λύκαια και αδικείται ο Αρκαδικός ;

Βόλεϊ: Ευνοούνται τα Λύκαια και αδικείται ο Αρκαδικός ;

Φεβρουάριος 14, 2015 - 16:55
3 σχόλια

Με αφορμή την αναβολλή του αυριανού παιχνιδιού μεταξύ Λυκαίων και Αρκαδικού για το πρωτάθλημα βόλει , ο παράγοντας της ομάδας της Τρίπολης Γίωργος Χρονόπουλος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook , τα "βάζει" με παράγοντα από την Μεγαλόπολη αφήνοντας υπονοούμενα πως ευνοείται η ομάδα της Μεγαλόπολης από την Ομοσπονδία .

 

Ντροπή Τυχαία μάθαμε σήμερα ότι το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας στην Μεγαλόπολη με τα Λύκαια δεν θα γίνει λόγω αγώνων άρσης βαρών που θα γίνουν όμως σήμερα 14/2/2015 και όχι αύριο που είναι το παιχνίδι.Πριν 3 χρόνια μας έστειλαν παράγοντες τις ΕΣΠΕΠ να παίξουμε τρίτο σερί παιχνίδι εκτός έδρας(στη Ζάκυνθο) στα μπαράζ για την β΄εθνική γιατί στο κλειστό της Τρίπολης γίνονταν αγώνες πάλης . Όταν είπαμε να μετατεθεί το παιχνίδι ο παράγοντας μας έβρισε και μας έκλεισε το τηλέφωνο. Αφού δημοσιοποιήσαμε το γεγονός τότε μετατέθηκαν όλοι οι αγώνες. Πριν 4 αγωνιστικές αναβλήθηκε το παιχνίδι των Λυκαίων στην Πάτρα με την ΠαναχαΙκή λόγω λέει τριών κρουσμάτων μηνιγγίτιδας(επίσημα καμιά ανακοίνωση) η οποία μετά από μια εβδομάδα τους πέρασε και έπαιξαν όλες κανονικά..Συμπέρασμα παίζουν όποτε θέλουν και βάζουν μέσα όποια θέλουν . Γιατί στο site της ΕΣΠΕΠ δεν βγάζουν καμία ανακοίνωση αναβολής ? Τι την έχουν την σελίδα? Ανακοίνωση για αναβολή αγωνιστικής λόγω εκλογών έβγαλαν, για τις άλλες αναβολές που αφορούν τα Λύκαια γιατί δεν έβγαλαν? Πιστεύω ότι όλοι οι Μεγαλοπολίτες με την ένδοξη ιστορία του τόπου τους είναι άνθρωποι περήφανοι και τους αρέσει όταν κερδίζουν ή όταν χάνουν να κερδίζουν και να χάνουν με αξιοπρέπεια. Δεν τους αντιπροσωπεύουν ενέργειες παράνομες . Πρέπει να διαφυλάξουν το κύρος της ομάδας και της πόλης τους και να απομονώσουν αυτούς που τους εκθέτουν.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Έχετε αρχίσει να κουράζετε. Κάθε εβδομάδα τα ίδια. Τη μια σας φταίνε οι διαιτητές, την άλλη με τα πλαστά δελτία, τώρα αυτή η ''ανακοίνωση''. Και δίκιο να έχετε με αυτά που κάνετε θα το χάσετε.

Το δελτίο τις Κολεβα με τη χαρτιά βγήκε δωράκι του περικλη εεε γι αυτή δε μιλάτε θα τα πείτε μαζεμένα χαχαχαχα ήρθε η ώρα να πληρώσετε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.