Βλέπει Τζανετόπουλο για την άμυνα ο Αστέρας

Βλέπει Τζανετόπουλο για την άμυνα ο Αστέρας

Ιούλιος 17, 2019 - 19:04
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει το μεταγραφικό του σαφάρι και παρότι έχει κλείσει τα περισσότερα κενά του ρόστερ του αναζητά τις τελευταίες πινελιές που θα ανεβάσουν τις επιλογές αλλά και την ποιότητα και κρίνονται απαραίτητες ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η αρκαδική ομάδα βρίσκεται στην αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού και μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Σουάρεθ και το ναυάγιο τον Μοντού Ντιανέ θέλει να έχει στο ρόστερ της ακόμα μία επιλογή στα στόπερ και προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται προς κινείται. 

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα ψηλά στην κιτρινομπλέ μεταγραφική λίστα είναι το όνομα του Άνταμ Τζανετόπουλου ο οποίος έχει τσεκαριστεί και η περίπτωση του εξετάζεται λεπτομερώς από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης.

Ο 24χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας μας μέσω της ΑΕΚ στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε  στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τον Ιανουάριο αποχώρησε και πήγε στη Λαμία, αλλά εκεί δεν αγωνίστηκε ποτέ μένοντας ελεύθερος και αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πλην του Άνταμ Τζανετόπουλου από την εγχώρια αγορά στον Αστέρα Τρίπολης υπάρχουν και άλλα ονόματα και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό και μένει να δούμε ποιος θα πάρει το χρίσμα για να φορέσει τα κιτρινομπλέ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Να κοιτάξει να τον πάρει η ομάδα !Καλος παίκτης αλλά δεν χώραγε στην ΑΕΚ ,στον Αστέρα μας θα βγάζει μάτια και θα το δείτε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.