Βλάσης: Όταν σπέρνεις ψεύτικη ελπίδα, θερίζεις οργή και αγανάκτηση

Βλάσης: Όταν σπέρνεις ψεύτικη ελπίδα, θερίζεις οργή και αγανάκτηση

Ιούνιος 23, 2017 - 17:24
1 σχόλια

Στην τηλεοπτική εκπομπή της  ΕΡΤ 1 και την εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" βρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κύριος Βλάσης αναφέροντας τα εξής:

- Η Κυβέρνηση οφείλει πλέον να αρχίσει να κυβερνά και να σκύψει πάνω από τα προβλήματα του κόσμου. Οι πολίτες έχουν πλέον καταλάβει πως οι ψεύτικες ελπίδες δεν έχουν οδηγήσει και δεν οδηγούν πουθενά. Οι επιπτώσεις της τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται στους γεμάτους με σκουπίδια δρόμους της Αθήνας.

- Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έσπασε κάθε “ρεκόρ” με 2 μνημόνια μέσα σε 2,5 χρόνια και παρόλα αυτά συνεχίζει να λειτουργεί σαν να βρίσκεται σ' ένα παράλληλο σύμπαν.

- Το κλείσιμο της αξιολόγησης έκλεισε με 15 μήνες καθυστέρηση και έφερε ένα αχρείαστο 4ο μνημόνιο. Αντί να θριαμβολογεί και να επιδίδεται σε ευχολόγια ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει στους χαμηλοσυνταξιούχους, που χάνουν δύο έως και τρεις συντάξεις, στους χαμηλόμισθους που χάνουν ένα μηνιάτικο με τη μεγάλη μείωση του αφορολογήτου ορίου και στους ελεύθερους επαγγελματίες που καλούνται να πληρώσουν από 37% - 61% παραπάνω ασφαλιστικές εισφορές

- Ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Τσίπρας ασκεί την εξουσία φαίνεται από την ανοχή του απέναντι στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο, ο οποίος - αντί να επικεντρώνεται πλήρως στα καθήκοντά του - εμφανίζεται να επικοινωνεί με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά κρατούμενο στις φυλακές, χρησιμοποιεί ως πιλότος πολεμικά ελικόπτερα θέτοντας σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές και στρατιωτικό υλικό και πραγματοποιεί προκλητικές αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.