Βλάσης: Το «ΝΑΙ» επιλογή αξιοπρέπειας για την Αρκαδία και την Ελλάδα

Βλάσης: Το «ΝΑΙ» επιλογή αξιοπρέπειας για την Αρκαδία και την Ελλάδα

Ιούνιος 30, 2015 - 19:34
4 σχόλια

Στη Νότια Κυνουρία βρέθηκε, σήμερα, ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης.
Αφού παρακολούθησε τη δοξολογία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στα Πελετά,  στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Τυρό και το Λεωνίδιο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Λυσίκατο.
 
Ο Αρκάς Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής και να ακούσει τους προβληματισμούς τους ενόψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
 
Ο κ. Βλάσης δήλωσε ότι ο ίδιος θα ψηφίσει ΝΑΙ, γιατί πιστεύει ότι η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη και στο Ευρώ και ότι το ΝΑΙ εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

Δελτίο Τύπου


4 Σχόλια

Το ΝΑΙ εξασφαλίζει την αξιοπρέπεια? Καινούργιο σλόγκαν αυτό, ας πάει να το πει και στις ουρες για το κοινωνικό συσσίτιο ο κύριος Βλάσσης. Ντροπή.

αξιοπρέπεια για σας ή για το λαό; γιατί μεταξύ του λαού και εσάς δεν υπάρχει καμμία σχέση

Μη μπερδεύετε την αξιοπρέπεια που εννοεί ο Βλάσσης με εκείνη του Βαρουφάκη. Του Βαρουφάκη αρχίσαμε ήδη να την καταναλώνουμε σε δόσεις των 60 ευρώ.

Μεροκάματο 25ε, ημερήσια ανάληψη 60ε... δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιοι κλαίγονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.