Βλάσης: Η Αρκαδία μίλησε στην Αθήνα! (pics)

Βλάσης: Η Αρκαδία μίλησε στην Αθήνα! (pics)

Ιούλιος 02, 2019 - 12:23
4 σχόλια

Πανικός στην ομιλία Βλάση

Μεγάλη ήταν η προσέλευση των Αρκάδων ετεροδημοτών στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση, που πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Πάνω από 1500 άτομα αψήφησαν τη ζέστη και κόντρα στη θερινή ραστώνη τίμησαν με την παρουσία τους τον κ. Βλάση δηλώνοντας την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και αποδεικνύοντας τη δυναμική που έχει.

Στην ομιλία του, που ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, ο κ. Βλάσης έκανε εκτεταμένη αναφορά στην Αρκαδία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τονίζοντας πως μέσα από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας θα τεθούν οι βάσεις, ώστε η ιδιαίτερη πατρίδα μας να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια.

Κάλεσε όλους τους Αρκάδες ανεξαρτήτως χρωμάτων και προηγούμενων πολιτικών επιλογών να εμπιστευθούν το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να μπορέσει η Ελλάδα να οδηγηθεί στο δρόμο της ανάπτυξης και να αφήσει πίσω της δια παντός την κρίση που την ταλανίζει τα τελευταία χρόνια.

Σε προσωπικό επίπεδο ο κ. Βλάσης δεσμεύθηκε πως θα είναι συνέχεια δίπλα στους συμπατριώτες του όπως ήταν από την πρώτη στιγμή που τον εμπιστεύθηκαν για την εκπροσώπησή τους δηλώνοντας πως “ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι ένας από εσάς!”

Κλείνοντας ο κ. Βλάσης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Θα αποκαταστήσουμε. Την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και την ελπίδα μας, γιατί αξίζουμε καλύτερα και θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί. Στις 7 Ιουλίου αφήνουμε οριστικά πίσω μας την κρίση που μας ταλαιπώρησε τόσα χρόνια. Στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε να χτίζουμε την Ελλάδα από την αρχή, μια Ελλάδα όπως την ονειρευόμαστε κι όπως θα θέλαμε να την παραδώσουμε στα παιδιά μας με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!”


4 Σχόλια

Έχε το νου σου γιατί την Κυριακή η Αρκαδία θα μιλήσει στην Αρκαδία. Και τότε θα γελάσει κάθε πικραμενος

Κωστα ειμαστε διπλα σου ,εισαι ο τλτ των μεγαλων πολιτικων της αρκαδιας απο οτι βλεπουμε,θα σε στηριζουμε παντου και παντα ,το βραδυ της κυριακης θα ειμαστε διπλα σου στο εκλογικο για να πανηγυρισουμε,τα τρολ παρακαλω να εχουν υπογλωσσια εκεινο το βραδυ

πού τον είδες τον γιατρό ρε Βίκτωρα (Θανάση, Νικήτα, Δήμητρα, Αποστόλη, Μαρίνα, Θοδωρή κ.λπ. κ.λπ.) ; δείξτον και σε μας τα βλαχάκια ρε φίλε, γιατί εγώ δεν βλέπω κάποιον γιατρό... γενικώς δεν βλέπω κανέναν... για το τίποτα που το παίζει βολευτής μιλάς;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.