Βλάσης για Τσίπρα - Καμμένο: Απύθμενο θράσος και απίστευτη υποκρισία

Βλάσης για Τσίπρα - Καμμένο: Απύθμενο θράσος και απίστευτη υποκρισία

Ιανουάριος 15, 2019 - 19:27
1 σχόλια

Για προμελετημένη μεθόδευση, των Τσίπρα - Καμμένου με σκοπό την «πώληση» της Μακεδονίας κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης.

"Σήμερα γίναμε μάρτυρες της τελευταίας πράξης ενός θεάτρου σκιών με πρωταγωνιστές Τσίπρα και Καμμένο και κομπάρσους περιφερόμενους βουλευτές. Κατά πως φαίνεται βρέθηκαν οι έξι (6) πρόθυμοι βουλευτές...πρόθυμοι να ξεπουλήσουν τη συνείδηση και την ψήφο τους με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Χωρίς ίχνος “τσίπας” κάποιοι πουλάνε τα πάντα για την πρόσκαιρη πολιτική τους επιβίωση. Δύο συνεργοί, Τσίπρας και Καμμένος, σε μια προμελετημένη μεθόδευση, την “πώληση” της Μακεδονίας μας. Ο κ. Καμμένος “έφυγε” από την κυβέρνηση, αλλά ταυτόχρονα άφησε τους 4 από τους 7 βουλευτές του να στηρίξουν την κυβέρνηση!!!!

Απύθμενο θράσος!! Απίστευτη υποκρισία!!
Πολιτικός αμοραλισμός σε όλο του το μεγαλείο.
Ελπίζω ο Έλληνας να έχει αντιληφθεί με ποιους έχει να κάνει..."

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Έλληνας έχει αντιληφθεί πόσο χαμηλού επιπέδου είσαστε όλοι. Εκτός αυτού, πολλοί από σας είναι και τρομερά επικίνδυνοι. Με τις κυβερνήσεις από Γιωργάκη έως και Αντωνάκη τινάξατε στον αέρα την κοινωνία και βρέθηκε ο Τσίπρας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά με ορυμαγδό επιθέσεων ολόκληρου του καθεστώτος που μας κατάστρεψε. Με ποιον θα κυβερνούσε, με τον Μπένι, τον Παπακωνσταντίνου, τον Αλογοσκούφη, τον Σαμαρά; Παίζει κι αυτός τα παιχνίδια του όπως όλοι, αλλά τις ονομαστικές αήθεις επιθέσεις σε Δανέλλη ή Παπακώστα θα μπορούσε να τις αποφύγει ο Κούλης σας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.