Βλάσης: Το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας είναι πάνω από εγωισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα

Βλάσης: Το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας είναι πάνω από εγωισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα

Ιούλιος 06, 2015 - 12:23
4 σχόλια

Μετά το δημοψήφισμα ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν. Δ. κ. Κώστας Βλάσης δήλωσε:

Σε ένα δημοψήφισμα «εξπρές», του οποίου το περιεχόμενο, μάλιστα, ο κάθε πολίτης μετέφρασε με ξεχωριστό τρόπο, ο λαός στήριξε το ΟΧΙ. Η απόφασή του σεβαστή, και μακάρι να ενισχύσει τη διαπραγματευτική δύναμη της Κυβέρνησης.

Από την κυβέρνηση αυτή, από τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, ο Ελληνικός λαός στο σύνολό του αναμένει:

Άνοιγμα των τραπεζών ΑΥΡΙΟ, όπως ορίζει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Διασφάλιση των ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, που με τόσο κόπο έχει ο καθένας συγκεντρώσει.
ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους εταίρους μας, εντός ΕΥΡΩ, μέσα σε 48 ΩΡΕΣ – μια συμφωνία καλύτερη από αυτή την οποία απέρριψε ο Ελληνικός λαός.

 

Και τις τρεις παραπάνω δεσμεύσεις έχει αναλάβει και έχει διακηρύξει ρητά ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, καλώντας τον λαό στο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος. Αναμένουμε να φανεί συνεπής σε αυτές, ώστε να αποκατασταθεί, έστω και την 12η ώρα, η στοιχειώδης οικονομική, πολιτική και κοινωνική σταθερότητα και λειτουργία της χώρας. Σε μια τέτοια προσπάθεια και προοπτική, η Ν.Δ. θα σταθεί αρωγός, θέτοντας – όπως πάντα – πάνω από όλα το συμφέρον του λαού και της χώρας.

Όπως και να ‘χει, η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους. Κι αυτό που προέχει είναι η ενότητα, η ομόνοια και η ομοψυχία στις δύσκολες μέρες που ζει ο τόπος μας.

Για εμάς, τους νέους πολιτικούς, το ΑΥΡΙΟ των παιδιών μας είναι πάνω από εγωισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Δελτίο Τύπου


4 Σχόλια

Oι καταθέσεις μας έτσι κι αλλιώς κινδύνευαν από τις χωρίς ειδοποίηση κατασχέσεις από ΔΟΥ , ΙΚΑ κτλ κτλ που η "αμερόληπτη" δικαιοσύνη φρόντισε να κάνει νόμιμες για χρέη που το κόμμα που υπηρετείς φρόντισε να δεκαπλασιάσει.Μην μας τα πρήζετε άλλο , αφήστε μας να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα,δεν σας θέλουμε πλέον για προστάτες και υπερασπιστές των "συμφερόντων" μας, πόσο πιο ξεκάθαρο πρέπει να γίνει πια.........

Η ΛΕΞΗ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ.ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ,ΤΡΕΧΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΙΓΟΣΤΟ.

ΚΩΣΤΑ ΒΛΑΣΣΗ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.